Lub d Phuket Patong

Lub d Phuket Patong
Från SEK 365

Fördelar

  • Fantastiskt backpackerhostell
  • Bra kudrecensioner
  • Perfekt läge
  • 2 min till populär strand
  • Bra ställe att träffa nytt folk

Ingår

  • Flygplatstransfer
  • 2 nätters boende
I Phuket har du allt från lata dagar på stranden och kulturskatter till delikat mat och ett roligt nattliv. Börja dina soliga dagar mitt i smeten och utan bök med vårt startpaket i Phuket.

Startpaket – 2 nätter ingår

Det blir inte smidigare! Hämta ditt bagage och fortsätt till ankomsthallen. Där väntar vår chaufför på dig och kör dig direkt till vårt ljuvliga hostell Lub D i centrala Patong. Du kommer att få en så mycket bättre start när du slipper hassla med att ordna taxi direkt efter att du har landat, vi lovar!

I detta startpaket har du har två nätters boende som ingår, välj mellan i dorm eller privat deluxe-rum. Lub D är ett helt nytt och flashigt hostell i centrala Patong, med bara 2 minuters promenad till stranden.

I Patong har du en perfekt kombination av ett kul nattliv och långa dagar på stranden. Patong Beach är mer än 2,5 km lång och har en skön och fartfylld atmosfär. På Lub D finns allt du behöver. Det är nybyggt, har rymliga dorms och fantastiska privata rum, en utomhuspool, thaiboxnings-faciliteter och ett café, bara för att nämna några.

Välj mellan lyxiga dorms med wi-fi och luftkonditionering, och privata deluxe-rum med balkong, wifi, luftkonditionering och TV.

Lub D Phuket Patong Hostel, poolenPoolen - Lub d Phuket Patong, Thailand

Lub D Phuket Patong Hostel, dorm Dorm vid Lub d Phuket Patong, Thailand

Lub D Phuket Patong Hostel - Privat deluxe-rumPrivat deluxe-rum på Lub d Phuket Patong, Thailand

Lub D Phuket Patong Hostel
Lub d Phuket Patong, Thailand

 

Karta

 

Kontakt