Thailand

Träningsresor till Thailand

Är du trött på samma tråkiga miljö på ditt gym hemma? Vad skulle då inte kunna vara härligare än att dra på en träningsresa till Thailand och träna på ett fitness bootcamp?!

Träningsresor i  Thailand - Fintess bootcampHär tränar du!

Det är här du får allt det goda: hård träning, god mat, bra boende, exotiska stränder och kristallklart vatten. Thailand är en ideal destination att komma i form på och vara vid stranden med värmen. I Thailand är maten underbar och det är ett behagligt och skönt tempo. Njut av din vistelse här!

Vad ingår i en träningsresa i Thailand

Programmet på våra fitness bootcamp i Thailand skiljer sig lite. Frukost och middag ingår i princip alltid förutom på söndagar, och så ingår boende.

Är en träningsresa till Thailand för vem som helst?

JAA! Vårt camp är för alla. Oavsett hur mycket du har tränat tidigare och i vilken form du är får du ett individuellt upplägg på en träningsresa till Thailand med oss. Det spelar ingen roll om du vill gå ner i vikt eller bli ännu starkare, eller både och. Vad vi har märkt är att alla får positiva effekter efter att ha varit på vårt fitness bootcamp i Thailand.

Träningsresa till Thailand?
Hör av dig!

Per sida
Per sida

Träningsresa i Phuket, Thailand

Träningsresor i  Thailand - Fintess bootcampKom i form i Thailand!

Träningsresor i  Thailand - Sätt dina individuella målKom med på en träningsresan i Thailand och få individuell rådgivning

Träningsresor i  Thailand - Poolhäng Oroa dig inte, det kommer att finnas tid att chilla och njuta av det tropiska paradiset

Kontakt