Costa Rica

Surfing i Costa Rica

 

Lär dig surfa i underbara Costa Rica! Här hittar du några av Centralamerikas bästa stränder för surfing och en natur som bjuder på spännande äventyr utöver det vanliga. 

Optimalt för surfing i Costa Rica

Costa Rica är ett karibiskt paradis med kritvita stränder, azurblått hav och världens kanske bästa vågor. Det fantastiska klimatet ger en vattentemperatur på 27-28 grader året runt, och de tropiska stormarna från mexikanska kusten skapar vågor optimala för surfing. Här hittar du vackra orörda sandstränder, gott om surfbutiker, men betydligt mindre trängsel än på många av de större surforterna i Australien, Kalifornien eller på Hawaii

Surfing i Costa Rica

Den bästa tiden att besöka Costa Rica för surfing är från december till april. Lektionerna startar vanligen tidigt på morgonen då förhållandena för surfing är som bäst. Du har en instruktör fram till lunch har sedan eftermiddagen fri att göra vad du vill. Varför inte surfa lite mer när du ändå bor bara ett stenkast från stranden?

Se bilder från vårt surfcamp i Costa Rica nedan.

Per sida
Per sida

Förutom surfing i Costa Rica

Förutom fantastisk surfing bjuder Costa Rica även på spektakulär natur med en blandning av regnskog, vulkaner och ett spektakulärt djurliv. Passa på att ge dig ut på äventyr i djungeln, beblanda dig med den vänliga lokalbefolkningen, ta en nattvandring runt den levande vulkanen Arenal eller shoppa loss i San José där du finner kända surf- och skatemärken till löjligt låga priser!

Fantastisk surfing i Costa Rica

Åk på surfkurs i Costa Rica med KILROYUtveckla dina surfing-skills på KILROYs surfcamp i Costa Rica

Lär dig surfa i Costa Rica med KILROYTräffa andra unga äventyrslystna från hela världen när du åker på surfcamp i Costa Rica

 

Kontakta KILROY om du vill du veta mer om surfing i Costa Rica eller boka!

Kontakt