Honduras

Dykning i Honduras

Dykning i Honduras blir en upplevelse för livet. Här kan vi erbjuda kurser både för dig som är nybörjare och för dig som vill utvecklas och ta ett avancerat dykcertifikat. Vi erbjuder såklart också dykpaket för dig som redan har ett dykcertifikat och vill dyka med en seriös dykfirma, spana då in våra Fundives. 

Dykcertifikat - dykning i Honduras

Honduras har massa spännande dykning så passa på att dyka när du reser hit. KILROY samarbetar med seriösa dykaktörer i Honduras så att du kan känna dig trygg på din dykutbildning och få uppleva fantastisk dykning! Ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Honduras. Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare - läs mer om Fundives nedan.

Fundives - dykning i Honduras

Om du redan har dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fundives. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk.

Per sida
Per sida

Hittade du inte det du letade efter? 

Om du letar efter en speciell typ av resa eller om du har specifika önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss. KILROYs kunniga reseexperter är alltid redo att hjälpa dig med dina resor och upplevelser runt om i världen.

Vill du ha att tips och/eller hjälp med att planera din nästa resa?
Hör av dig


För dig som är nyfiken på världen är den full av äventyr:

Vad väntar du på? Explore life!

 

Kontakt