Kalifornien

Äventyr & rundresor i Kalifornien

Äventyr & rundresor i Kalifornien med G Adventures och KILROY
Det är inte en dag för sent att göra en episk resa genom Kalifornien. Äventyr & rundresor i Kalifornien passar dig som:
  • älskar att resa "off the beaten track"
  • vill uppleva mycket under en kortare period och upptäcka dolda pärlor
  • vill komma under ytan på och uppleva den lokala kulturen

Häng med på äventyr & rundresa genom Kalifornien

När du reser med KILROY och G Adventures reser du runt Kalifornien i en liten grupp med andra backpackers och en lokal guide. Guiden kommer att ta med er både till de stora attraktionerna och de dolda pärlorna "off the beaten track". Äventyr & rundresor i Kalifornien med G Adventures innebär att du får du uppleva det bästa av allt Kalifornien har att bjuda på!

Få 15% rabatt på äventyr & rundresor i Kalifornien

Om du någonsin har drömt om att utforska Kalifornien tillsammans med andra backpackers är detta ett gyllene tillfälle att uppfylla din dröm. Just nu får du 15% rabatt* på våra äventyr & rundresor i Kalifornien med G Adventures om du bokar före den 12 mars. 

*Villkor & regler för rabatt: 

  • Rabatten gäller bokningar som är gjorda under perioden 29/2-2016 till 12/3-2016.
  • Rabatten gäller resor med avgång mellan perioden 29/2-2016 och 30/9-2016.
  • Rabatten gäller ej på National Geographic-turer, skräddarsydda specialturer, självständiga turer eller tilläggstjänster som extra övernattningar, försäkringar, flygplatstransfer, uppgraderingar, temapaket osv.

Priserna du ser nedan är ordinarie, d.v.s. innan rabatten är avdragen. Rabatten kommer att dras av när du bokar via någon av våra reseexperter, kontakta dem här!

Vår 5 mest populära äventyr & rundresor längs västkusten:

 

1. Camping America's West

Denna 3 veckor långa rundresa startar och slutar i vackra San Francisco. Den bjuder på några helt otroliga stopp längs med vägen, som spännande L.A., San Diego, Scottsdale och Las Vegas. Du kommer dessutom att göra häftiga aktiviteter som forsränning på Colorado River, vandra i Grand Canyon och andra vackra nationalparker som Arches, Bryce Canyon, Zion och Yosemite. Målet med denna rundresa är att du får se så mycket som möjligt under en kortare period, därför är det perfekt att resa runt i en bekväm minibuss så kan du stanna och ta en power nap när du behöver ta igen dig!

 

2. Sin, Surf & Sierras

På detta fantastiska äventyr reser du i liten grupp med andra unga backpackers från hela världen. Äventyret börjar i Las Vegas och tar dig bl.a. till coola platser som Death Valley, Yosemite, San Francisco och via Highway 1 och avslutar i Los Angeles.

 

3. Best of the West

Namnet säger allt! Det du kommer att uppleva på detta äventyr är det absolut bästa av västkusten. Du börjar och avslutar i Los Angeles och kommer under två veckor att se alla "måsten" på västkusten. Njut av strandlivet på Mission Beach, ta en helikoptertur över Grand Canyon, prova lyckan i Las Vegas, gör en cykeltur i Yosemite National Park och ha en härlig heldag i färgstarka San Francisco innan äventyret avslutas i LA.

 

4. Canyon Country & Coast

Här har du som älskar naturupplevelser ett perfekt äventyr! Börjar i San Francisco och avslutas i Las Vegas, med de bästa av västkustens natur däremellan. Njut av det vackra kustlandskapet vid Big Sur, vandra i Grand Canyon, utforska Horseshoe Bend och upptäck de vackra landskapen i Monument Valley, Arches National Park och Bryce Canyon. Höj pulsen med mountainbike eller forsränning i Moab!

 

5. Los Angeles San Francisco Express 

Häng med på detta fullspäckade 8-dagars äventyr! Det passar perfekt för dig som har ont om tid och vill se mycket på kort tid. Starta i Los Angeles för att bege dig mot inlandet för att beskåda fantastiska amerikanska landskap i kontraster från torra ökenlandskap till majestätiska vattenfall. Du har även chansen att pröva lyckan i Las Vegas samt njuta av solnedgången över Grand Canyon. Detta äventyr är kort, effektivt och helt underbart!


Hittade du inte något som lockade dig bland våra 5 mest populära äventyr & rundresor? Hör av dig till någon av våra reseexperter för mer information om vad vi erbjuder i Kalifornien, eller spana in fler äventyr & rundresor nedan:

Vill du ha rabatt på äventyr & rundresor i Kalifornien?
Hör av dig!
Kontakt