Melbourne Central YHA

Flinders Station ligger bara en kort promenad från Melbourne Central YHA
Från SEK 789

Fördelar

  • Location, location, location!
  • Cool takterrass och en BBQ-plats
  • Gratis rundvandring av staden, quiz- och filmkvällar

Ingår

  • 2 nätters boende
  • Busstransfer från flygplatsen
  • Frukost varje morgon
  • YHA-medlemskap
Melbourne har flera gånger röstats fram till världens bästa stad att bo i och kommer att vara ett suveränt första stopp på din resa i Australien! Det är en härlig storstadsvibe kombinerat med stränder, nationalparker och fantastiska höjdpunkter längs kusten, som de 12 apostlarna. Du kommer inte att få slut på saker att göra i denna del av Australien.

I vårt startpaket i Melbourne ingår transfer från flygplatsen - superskönt efter en lång flygresa! Direkt efter att du har hämtat ut ditt bagage går du bara till ankomsthallen och hoppar in i bussen som kör dig direkt till centrala Melbourne, 5 minuters promenad från ditt hostel.

Utöver transfern ingår det 2 nätters boende i dorm eller eget rum och frukost båda dagarna. Om du vill stanna fler nätter så kan vi hjälpa till med det också.

Du bor centralt på Melbourne Central YHA som i centrala Melbourne. Du har gångavstånd till platser som Yarra River, området upscale Docklands och flera s.k. Laneways (mysiga gränder med caféer, restauranger och butiker).

För dig som är i behov av att bara ta det lugnt och komma iifrån din jetlag (eller fylla på med sol och D-vitamin) finns en takterrass, samt finns det flera andra gemensamma utrymmen att välja bland. Hostellet har även en bar och BBQ-plats.

Om du väljer att bo i dorm delar du rum med tre andra resenärer. Till varje bädd ingår sängkläder, egen sänglampa och eluttag. Du får också ett eget bagageförvaring.

Privata rum har samma faciliteter, men att du inte delar rum med andra. Alla rumstyper har delat badrum.  

Video: Melbourne Central YHA - I hjärtat av staden  

 

Melbourne Central Yha - Cafe
Melbourne Central YHA - Café

Melbourne Central Yha - UteplatsMelbourne Central YHA - Uteplats 

Karta 

 

Lät Melbourne Central YHA som något för dig?
Få mer info

 

Kontakt