Wake Up! Sydney

Sydney Ankomstpaket - Wake Up Hostel
Från SEK 1519

Fördelar

  • Ligger supercentralt
  • Träffa andra backpackers
  • Slipp krångel när du landar i Sydney

Ingår

  • Flygplatstransfer
  • 4 nätters boende
  • Frukost
  • 4 timmars gratis WiFi
  • SIM-kort
4 nätter ingår. Ska du till Sydney? Börja din resa i Australien smidigt, där du har dina 4 första nätters boende klart på backpackerstället Wake Up, där flygplatstransfer, frukost och olika aktiviteter varje dag ingår. WakeUp ligger centralt med gångavstånd till Sydneys stora attraktioner, barer och shopping. G'day mate!

Startpaket med 4 nätter

Ett startpaket på Wake Up! i Sydney kommer att ge dig en bra start på ditt äventyr Down Under! Du blir upphämtad på flygplatsen, har 4 nätters boende, får frukost, har tillgång till internet och ger dig en ordentlig introduktion till an av världens vackraste städer i världen: Sydney.

Ankomst!

Efter en lång flygresa och när du har tagit dig igenom säkerhetskontroller och hämtat ditt bagage, ta dig till Shuttle buses så kommer en förare att se till du smidigt kommer till Wake Up! i centrala Sydney.

Läge

Hostellet Wake Up! ligger på hörnan av The Block, ett backpackerområde i Sydney mellan gatorna Pitt Street, George Street och Rawson Place. I området finns totalt ca 3000 sängplatser på olika hostel, vilket innebär upp till 3000 backpackers finns i detta livliga område, dygnet runt.

Det är bara 5 minuters promenad till centralstationen, Chinatown och Paddy’s Markets samt 10 minuter till Darling Harbour. Det går även smidigt att ta bussen till Operahuset, Sydney Harbour Bridge och Bondi Beach.

Om Wake Up!

Wake Up! är inte bara ett backpackerboende och passar lika väl dig som vill reser på en budget som vill ha ett lite fräsigt/lyxigt hostel. Wake Up! är ett fräscht hostel med öppna ytor, sköna sociala gemensamma ytor, egen backpackerbar, café, ServiceDesk du hittar info och hjälp. Ett stort plus i kanten för att det ligger centralt och kan få hjälp att leta efter jobb om du är där på ett Working Holiday-visum.

Som en extra bonus finns det gratis aktiviteter dagligen du kan följa med på, som bl.a. stadsvandring två gånger i veckan och en strandpromenad. Du kan även tvätta, använda Wi-Fi, laga din egen mat, ta ut kontanter, boka utflykter, ta en kaffe eller en billig måltid.

Wake Up! är ett säkert hostel. Boende har nyckelkort för att komma in i sina rum och till de gemensamma utrymmena. Receptionen har öppet dygnet runt och säkerhetspersonal över natten. Det finns alltid vänlig personal som kan hjälpa dig, oavsett tid på dygnet!

Rumstyper

Wake Up! har Mixed dorms och All-female-dorms - sovsalar med 4,6, 8 eller 10 bäddar per rum, med delad dusch och toalett. Privata rum finns som Standard och Ensuite, med dubbelsängar eller två enkelsängar.

Wake Up! Side Bar

Wake Up! ligger ovanför backpackerbaren Side Bar, backpackers från hela Sydney kommer hit för att äta, dricka och har roligt! Det händer något varje kväll, så det är minimal risk att du kommer att bli uttråkad. Träffa andra resenärer och räkna med att få en hel del restips och kanske finner du en ny resekompis!

Dorm på Wake Up Sydney Wake Up! Sydney - Dorm (4 bäddar) 

Wake Up Sydney Roys CafeWake Up! Sydney - Roys Café

Video: This is my hostel - en backpacker visar dig runt

 

 

Kontakt