YHA Christchurch Rolleston House

YHA Rolleston House, Christchurch - New Zealand
Från SEK 720

Fördelar

  • Perfekt läge
  • Allt ordnat i förväg

Ingår

  • Flygplatstransfer
  • 2 eller 4 nätters boende i sovsal
  • Frukost
  • Medlemskap i YHA
Christchurch är värt ett besök och med KILROYs startpaket gör vi det enkelt! Vi plockar upp dig på flygplatsen och tar dig till vårt favorithostel i city. Efter två nätter i Christchurch är du redo att upptäcka mer av Nya Zeelands fantastiska sydö!

Startpaketet med 2 nätter

Vårt startpaket i Christchurch inkluderar en flygplatstransfer, två (eller fyra för den som önskar) nätters boende i sovsal på YHA Rolleston House och frukost. Med KILROYs startpaket är allt ordnat på plats och du har lagom med tid att utforska vackra Christchurch med omgivningar.

Med startpaketet har vi gjort din ankomst till Nya Zeeland enkel: vid ankomst till Christchurch hoppar du på din förbetalda shuttlebus som tar dig direkt till ditt hostel. Väl på plats kan du efter en smidig incheckning ge dig ut och uppleva Christchurch - sydöns största stad!

Läge
YHA Christchurch Rolleston House ligger mittemot Canterbury Museum, botaniska trädgården och Hagley Park. Promenera längs Avon River eller njut av de gröna omgivningarna i Hagley Park.

Rolleston House har ett central läge och närhet till många busslinjer. Det är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka allt som Christchurch har att erbjuda: staden, stränderna, Port Hills och allt annat som lockar.

Om YHA Christchurch Rolleston House

YHA Rolleston House är ett litet och hemtrevligt hostel med flera gemensamma utrymmen och ett fullt utrustat kök. Hostelet erbjuder dagsutflykter eller så hyr du en cykel och ger dig ut på egen hand.

Boendealternativ

Hostelet erbjuder sovsalar såväl som privata rum

YHA Christchurch Rolleston House - Dorm
YHA Christchurch Rolleston House - Sovsal

YHA Christchurch Rolleston House
YHA Christchurch Rolleston House 

 

Karta

 

Kontakt