Galapagos

Båtluffa runt Galapagos

Sälar på stranden - Båtluffa Galapagos - Spana efter djuren från båten

Många reser till och båtluffar i Galapagos för att se dess unika och fascinerande djur- & naturliv

Båtluffa runt Galapagos vackra öar

Jättesköldpaddor, blåfotade sulor, sjölejon och leguaner. Båtluffa i Galapagos och segla runt bland öarna och se det unika djurlivet här med egna ögon. Galapagos har ett unikt ekosystem och när det kommer till naturen kan du vandra på svart lava i dramatiska landskap till kritvita paradislika stränder. En naturguide berättar mer om den unika floran och faunan och efter en båtluff runt Galapagos har du nya härliga perspektiv att se fram emot.

Vad du kan förvänta dig när du båtluffar i Galapagos

Gillar du att komma bortom de dimensionerna? Fortsätt då att utforska det rika och varierande marina livet Galapagos erbjuder havssköldpaddor, rockor eller ett lekande sjölejon hör ofta till höjdpunkterna. Vi tar med dig till några av de bästa snorklingsplatserna...

Om du undrar något mer om att resa eller båtluffa i Galapagos kan du alltid höra av dig till våra reseexperter så hjälper de dig att botanisera bland allt unikt som finns här!

Segling i Galapagos - hitta din favorit:

Per sida
Per sida

Hittade du inte det du letade efter? 

Om du letar efter en speciell typ av resa eller om du har specifika önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss. KILROYs kunniga reseexperter är alltid redo att hjälpa dig med dina resor och upplevelser runt om i världen.

Vill du ha att tips och/eller hjälp med att planera din nästa resa?
Hör av dig


För dig som är nyfiken på världen är den full av äventyr:

Vad väntar du på? Explore life!

 

Kontakt