Jorden runt-event i Stockholm

KILROY , Stockholm
Jorden runt- event
Vårt populära jorden runt-event är tillbaka! Låt oss inspirera och guida dig genom rutter och äventyr, allt för att du ska få en skräddarsydd resa som går hand i hand med just dina önskemål och drömmar. Välkommen på inspirationskväll hos KILROY den 10 oktober för massor av tips inför ditt livs resa!

Att åka iväg på en resa runt jorden kommer garanterat förändra din tillvaro och din syn på livet - du kommer lära känna nya kulturer, utvecklas som person och framförallt åka på ett oförglömligt äventyr! Anledningar att inte åka skulle vara att dina vänner kommer bli galet avundsjuka och kanske misströsta lite, att Sverige inte känns så skoj längre eller att planering av nya resor kommer ta upp all din lediga tid när du kommer hem igen. Jobbigt va? Men innan du ger dig ut på ditt äventyr finns det en del att tänka på, som våra reseexpeter gärna hjälper dig med.


För en lyckad jorden runt- resa:

  • Hitta rätt rutt efter dina drömmar & personlighet
  • Häftiga upplevelser längst vägen
  • Besöka rätt plats rätt tid på året
  • Lämna utrymme för spontana äventyr

Men du måste också tänka på:

  • Att planera en budget
  • Din säkerhet så som försäkringar, råd från UD och vilken typ av transport som kanske bör undvikas på vissa platser
  • Vilka för- /nackdelar du bör överväga som finns med att resa själv eller med en eller flera vänner

 

Vinn startskottet till resan!

Under kvällen kommer du få massor av inspiration till just din resa och därför kommer du som deltar på inspirationskvällen ha chansen att tävla om att vinna första stoppet på ditt äventyr, en enkelbiljett till valfri destination med Qatar Airways. Låt äventyret börja!

 

När, var, hur, varför?


När: Tisdagen den 10 oktober kl 17.30- ca 19.30 (obs. blir lätt mycket resesnack och frågor som drar över på tiden)

Var: Mäster Samuelsgatan 42, Stockholm

Hur: Ladda upp med frågor och anmäl dig nedan för att reservera din plats. Dessa event är årets mest populära och väntelistorna brukar bli långa. Se därför till att reservera din plats i tid, och att avanmäla dig om du skulle få förhinder.

Varför: Det blir en härligt inspirerande kväll som du inte vill missa om du är i jorden runt-tankar


Vill du redan nu ha en personlig reseexpert som skräddarsyr ett förslag på en passande jorden runt-resa till dig? Härligt! Här hittar du alla våra reseexperter. Vi hörs!


”Jag ångrar att jag reste jorden-runt” Said no one, ever.

Anmälan till event

 

 

 

Skriv upp mig!
Kontakt