Billiga flygbiljetter

Sök flygresor

Välj biljettyp

Vill du ha fler sträckor på din resa? Våra reseexperter kan hjälpa dig att skräddarsy din resa - kontakta en reseexpert!

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Sök
KILROY jämför priser på flygbiljetter från alla större flygbolag för att ge dig bästa möjliga pris. Vi är även specialister på flexibla flygbiljetter för studenter, backpackers och världsresenärer i alla åldrar. Boka online eller fråga våra reseexperter för erbjudanden på flyg, äventyr, turer, boende och lokal transport.

Billiga flygbiljetter (för alla åldrar)

Standardbiljetter gäller för alla som behöver en retur- eller enkelbiljett. Billiga standardbiljetter hittas var som helst på internet - även hos KILROY där vårt bokningssystem online är anslutet till alla större flygbolag i världen och uppdateras dagligen med erbjudanden och senaste kampanjpriser.

KILROY-biljetter (för ungdomar & studenter som har ett ISIC-kort)

KILROY-biljetter är flexibla och passr dem som vill ha frihet samt flexibilitet att ändra sina flygbiljetter. Det är även ofta möjligt att ändra resplanen - både innan och under din resa. Denna typ av biljett är för ägare av ISIC-kortet; ungdomar under 25 år och för heltidsstuderande upp till 33 år. Du måste vara berättigad ett ISIC-kort (International Student Identity Card) eller ett IYTC-kort (International Youth Travel Card) för att köpa den här typen av ungdoms- och studentbiljett. KILROY-biljetter är passar utmärkt för långa backpacking-resor, jorden runt-resor, om du ska ta ett sabbatsår eller studera utomlands. 

Kombinationsbiljetter

För de som inte är ute efter en enkel flygbiljett från punkt A till B, finns kombinationsbiljetter. Med dessa biljetter kan du kombinera flera olika destinationer och flyg i en biljett. Kombinationsbiljetter och -priser kan vara väldigt svårt att hitta på nätet om du inte är en hardcore expert. På KILROY är vi experter. Låt oss hjälpa dig!

Mellanlandningar

Typiskt för en mellanlandning är att bara tillbringa tid på en flygplats medan du väntar in din nästa flygavgång. Men vänta, det finns andra alternativ. Beroende på biljett och flygbolag, kan du ofta göra en längre mellanlandning (flera dagar eller veckor) gratis eller för en mindre avgift. Populära destinationer för mellanlandning är bl.a. Thailand, Hong Kong, Singapore, Miami och New York. Längre mellanlandningar går inte att boka online, så kontakta en KILROY reseexpert om du vill krydda till din resa med en längre mellanlandning.

Resor jorden runt, på sabbatsåret och årsbiljett

KILROYs främsta specialitet är inom området jorden runt biljetter och flygbiljetter för backpackers, studenter och sabbatsårs-resenärer. Till skillnad från tur- & returflyg, består en jorden runt biljett av flera enkelbiljetter med olika flygbolag och -allianser. Det finns bokstavligen hundratals jorden runt-kombinationer att välja bland, så låt din kreativitet och fantasi flöda så gör vi jobbet!

Spara tid och pengar - snacka med en reseexpert!
Kontakt