Boka flyg online

Sök flygresor

Välj biljettyp

Vill du ha fler sträckor på din resa? Våra reseexperter kan hjälpa dig att skräddarsy din resa - kontakta en reseexpert!

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Sök
Vill du göra en resa till flera destinationer väljer du enkelt alternativet för flera stopp när du söker biljetter. Sökmotorn för flyg som backpackers och långresenärer älskar!

Boka flyg online

Vi kan alltid erbjuda dig flexibla och billiga flyg till destinationer över hela världen! Vi har specialavtal med mer än 50 flygbolag och det är enkelt för dig att sätta ihop din drömresa och se till att den blir av. 

Exempelpriser på flyg online

  • Billigt flyg med flera stopp i USA: Stockholm - New York - Las Vegas // San Fransisco - Stockholm fr. 6336 kr inkl. bagage
  • Billigt flyg med flera stopp i Asien: Stockholm - Kala Lumpur - Manila // Bali - Stockholm fr. 6405 kr inkl. bagage  
    * // = res på egen hand eller passa på att göra ett äventyr 

Boka resrutt med en reseexpert 

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt här eller i chatten.  

Få bättre alternativ med ett ISIC-kort

Med ISIC-kortet (International Student Identity Card) kan du boka våra ungdoms- & studentbiljetter och de flesta exempel på våra jorden runt-resor på vår webbplats. Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet eller köp det här

Berätta om ditt reseupplägg så skräddarsyr vi!
Kontakta oss
Kontakt