Maldiverna & Sri Lanka

Yoga i soluppgången - Surf & Soul med KILROY
Från SEK 21.062,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • ISIC-kort
  • Bokningsavgift
  • Avbeställningsförsäkring
  • Yoga & snorkelling i Maldiverna, 6 dgr
  • Sri Lanka Surfcamp med ankomsttransfer, 8 dgr
  • Din personliga reseexpert
Vill du investera i dig själv på nästa resa? Då har vi något för dig! Vår Surf & Soul-resa inkluderar bland annat yoga, snorkling och surf i spektakulära omgivningar. Njut av fantastiska Maldiverna och spännande Sri Lanka!

Landa i nuet på vackra ögruppen Maldiverna... sinnebilden av paradiset. Du kommer inte bli besviken! Yoga och snorkling fyller de solkyssta dagarna på ön Gan som tillhör atollen Laamu. I samband med soluppgången hålls varje morgon ett energigivande yogapass på stranden. Dagen spenderar du sedan solandes, snorklandes, badandes, njutandes... Och lagom till solnedgången kan du delta i dagens andra yogapass. Yogaalternativet finns tillgängligt mellan 01 oktober och 30 april.
 

...innan resan går vidare till Sri Lanka. Landet är ett riktigt surfmecka och har stigit i popularitet de senaste åren. Under en vecka med skönt häng på vårt surfcamp i Ahangama lär du dig bemästra vågorna och njuta av surflivet. Du blir upphämtad på flygplatsen i Colombo och körs direkt till surfcampet i Ahangama. Sedan är det bara att njuta av surflektioner, roliga aktiviteter, härliga människor och fantastiska miljöer. Det här blir definitivt en upplevelse att minnas för livet!
 

Resrutt:

Stockholm - Maldiverna - Colombo - Stockholm

 

Maldiverna & Sri Lanka

Från 21.062:-
Maldiverna & Sri Lanka
Rekommenderad reslängd cirka 16 dagar
Tycker du också att denna drömresa låter för bra för att vara sann? Den är på riktigt! När åker DU?
Kontakta KILROY för mer info

 

Följande upplevelser är inkluderade i priset:

Inspiration för din Surf & Soul-resa till Maldiverna & Sri Lanka!Tjej som snorklar i kristallklart vatten! Med KILROYs Surf & Soul är Maldiverna ett stopp.

Maldiverna bjuder på turkost hav, vita stränder, perfekta solnedgångar och ett marinliv utan dess like.

 

Kristallklart vatten på Maldiverna! Res hit med KILROY.Alltså P-A-R-A-D-I-S-E! Maldiverna will blow you away...

 

Solnedgång på Maldiverna! Res till paradiset med KILROY.På Maldiverna får du tid att landa i nuet. Namaste!

 

Surfertjej på stranden. Surfa på Sri Lanka med KILROY!Förbered dig för SURFMAGI på Sri Lanka!

 

Teplantage på vackra Sri Lanka. Åk hit med KILROY!Passa på att se mer av natursköna Sri Lanka!

 

Surfer dudes vid strandkanten! Öva på dina surfskills med KILROY.Sri Lanka - ett självskrivet surfmecka! 

 

Blir du sugen på yoga, snorkling och surf?
Mejla oss!

 

Surf & Soul till Maldiverna och Sri Lanka är ett förslag på en rundresa, som du kan välja att boka som den är eller få skräddarsydd utefter dina drömmar och din budget. Med våra flexibla multistop-biljetter är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Kontakta en av våra reseexperter för ett inspirerande möte - de brinner för att hjälpa dig ut i världen!  Under en reserådgivning kan du förvänta dig hjälp och tips från våra reseexpert, de har rest enormt mycket och tagit sig runt jorden flera gånger. De guidar dig genom resedjungeln och ser till att maximera dina upplevelser och din budget. Självklart är reserådgivningar alltid gratis - pengarna ska du ju ha till resan!

Bättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna grymma resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här! 

 

Vill du veta mer om Surf & Soul på Maldiverna och Sri Lanka?
Kontakta KILROY

 

Kontakt