Tanzania & Zanzibar

Zebror och flamingos vid Ngorongoro-kratern. Följ med på KILROYs upplevelseresa Hello Africa!
Från SEK 35.596,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • ISIC-kort
  • Bokningsavgift
  • Avbeställningsskydd
  • Tanzania & Zanzibar Adventure - 10 dagar
  • 4 nätter på Zanzibar
  • Din personliga reseexpert
Det är dags att checka av en punkt eller två på din bucketlist... För vem har inte drömt om en spännande safari? Följ med på en rundresa i Tanzania där du både bjuds på episk safari och sköna dagar på Zanzibar. Äventyr och relax i en perfekt kombo!

Fantastiska Tanzania bjuder in till oslagbara natur- och djurupplevelser med chans för dig att ÄNTLIGEN se The Big 5. För att bara nämna några av höjdpunkterna kommer du att få besöka nationalparken Serengeti, Ngorongoro-kratern och sagolika Zanzibar. It's going to be Legen-Wait For It... DARY!

Många som har besökt Afrika beskriver en ständig längtan tillbaka. Det är något alldeles speciellt med denna fascinerande världsdel! Vare sig du är premiärresenär eller en av alla som drömmer sig tillbaka så har vi resan för dig. Äventyret börjar i Arusha och fortsätter sedan vidare för en oförglömlig safari i Serengeti och till Ngorongoro-kratern. De varma dagarna viks till gamedrives och de stjärnklara kvällarna spenderar du i ett bushcamp! Flyg sedan vidare till semesterön Zanzibar för att upptäcka vackra Nungwi på norra delen. Här kan du smälta dina intryck från resans upplevelser på en kritvit strand, omgiven av turkosblått hav! 

För att verkligen komma in i semesterkänslan tycker vi att du förtjänar några extradagar då du kan leva island life. På Zanzibar, eller "Kryddön" som den också kallas, är atmosfären extremt avslappnad och för den som önskar kan dag efter dag spenderas vid stranden med en bra bok och härligt sällskap. När kvällen sedan smyger sig på rekommenderas häng i någon strandbar för att njuta av solnedgången på första parkett! Ön är så klart mycket mer än så... Här finns aktiviteter som dykning, kitesurfing, snorkling, island hopping, kryddturer etc om rastlösheten skulle göra sig påmind.

 

Resrutt:

Stockholm - (Dar Es Salaam)* - Arusha - Zanzibar - Stockholm

*Du kan välja till ett stopp i Dar Es Salaam alternativ åka direkt vidare till Arusha

 

Tanzania & Zanzibar

Från 35.596:-
Tanzania & Zanzibar
Rekommenderad reslängd cirka 16 dagar
Kombinera spänning och avslappning i Tanzania! På KILROYs rundresa får du både safari och strandhäng. Boka din drömresa hos oss!
Kontakta KILROY för mer info

 

Följande upplevelser är inkluderade i priset:

 

Inspiration för din resa till Tanzania

Två elefanter i solnedgången! Upplev en safari med KILROY.

Hur mäktiga? Upplev savannens jättar IRL i Serengeti, Tanzania.


 
Resenärer i en jeep fotar lejonungar på safari. Besök Serengeti med KILROY!Alltså drömmen! På en safari i Tanzania upplever du oförglömliga ögonblick...

 

Paradislika Zanzibar! Se mer av denna ö med KILROY.Kristallklara vatten och värmande sol. Zanzibar bjuder in till lata dagar!

 

En dhow - vanlig båt i Tanzania! Res hit med KILROY.Karibu Zanzibar! Ön välkomnar och inspirerar till en mer njutningsfull livsstil.

 

Prison Island utanför Zanzibar! Upplev Tanzania med KILROY.Se mer av Zanzibar - Prison Island är väl värt ett besök.

 

Är det Tanzania-tajm?
Mejla oss!

 

Vår resa till Tanzania är ett förslag på en rundresa, som du kan välja att boka som den är eller få skräddarsydd utefter dina drömmar och din budget. Med våra flexibla multistop-biljetter är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Kontakta en av våra reseexperter för ett inspirerande möte - de brinner för att hjälpa dig ut i världen! Under en reserådgivning kan du förvänta dig hjälp och tips från våra reseexpert, de har rest enormt mycket och tagit sig runt jorden flera gånger. De guidar dig genom resedjungeln och ser till att maximera dina upplevelser och din budget. Självklart är reserådgivningar alltid gratis - pengarna ska du ju ha till resan!

Bättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna grymma resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

 

Vill du veta mer om denna resa?
Kontakta KILROY

 

 

 

Kontakt