Thailand, Malaysia, Singapore och Bali

Soluppgång i fantastiska Malaysia! Boka din backpackerresa hos KILROY.
Från SEK 29.751,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • ISIC-kort
  • Bokningsavgift
  • Avbeställningsförsäkring
  • Koh Tao Learn to Dive - 6 dagar
  • Satay Ways mellan Bangkok och Singapore - min. 20 dagar
  • Arrival Package med transfer och en övernattning på Bali
  • Tropical Island Escape Indo - 9 dagar
  • Din personliga reseexpert
Sydostasien - backpackerns ständiga favorit! Vill du få ut så mycket som möjligt av denna världsdel? Vi har plockat ut de riktiga guldkornen i Thailand, Malaysia, Singapore och på Bali. Mycket för pengarna, fantastisk mat, suveräna upplevelser och en välkomnande lokalbefolkning! Vad väntar du på?

Efter några dagar i färgstarka Bangkok reser du overland till dykmeckat Koh Tao för att bli certifierad dykare. På våra dykcenter garanterar vi kvalitativ och säker utbildning! Under kursen varvas teori och praktik för att du ska känna dig trygg när du dyker. Koh Tao har ett rykte om sig att vara beroendeframkallande - det är lätt att din planerade avresa skjuts upp.... och skjuts upp igen. Det kanske inte är så konstigt då Koh Taos sköna atmosfär, turkosa hav och fina stränder lockar till att stanna!

I din egen takt reser du sedan genom Thailand, Malaysia och Singapore! Här besöker du höjdpunkter som öarna Koh Phangan och Koh Phi Phi i Thailand. I Malaysia får du uppleva allt från prunkande regnskog i Cameron Highlands till att käka street food i huvudstaden Kuala Lumpur. Slutdestinationen är det myllrande Singapore!

Denna fantastiska resa avslutas i Indonesien med ett surfäventyr som tar dig till flera av landets magiska surfspots. Hur drömmigt? Upptäck Bali, Lombok och Nusa Lembongan samtidigt som du övar upp dina surfskills - du kommer den indonesiska surfkulturen in på bara skinnet men upptäcker och upplever också det lokala livet! Förutom surf finns massa tid för skönt strandhäng, snorkling, SUP:ing och annat. Vad sägs till exempel om att snorkla med manta rays vid Nusa Lembongan? A-W-E-S-O-M-E!

 

Resrutt:

Stockholm - Bangkok // Singapore - Denpasar - Stockholm

// = här reser du landvägen

 

Thailand, Malaysia, Singapore och Bali

Från 29.751:-
Thailand, Malaysia, Singapore och Bali
Rekommenderad reslängd cirka 45 dagar
Vill du också checka av den klassiska backpackerrutten från din bucketlist? Vi på KILROY hjälper dig att följa drömmen. Boka in din nästa resa hos oss!
Kontakta KILROY för mer info

 

Följande upplevelser är inkluderade i priset:

 

Inspiration för din resa till Thailand, Malaysia, Singapore och Bali
Valhaj i thailändska vatten! Ta ditt dykcert på Koh Tao med KILROY.

Möt havets jättar! Har du tur kan du se valhaj utanför Koh Tao.

  
Magiska Koh Phangan! Boka din resa med KILROY.Koh Phangan bjuder på kristallklart vatten och härliga bad!

 

Apa på Koh Phi Phi! KILROY hjälper dig med din drömresa.Närkontakt med djurlivet på Koh Phi Phi. Hur GULLIG?

  

Cameron Highlands i Malaysia - Res med KILROYObeskrivliga Cameron Highlands kommer vara en av höjdpunkterna på din resa. For sure!

  

Twin Towers i Kuala Lumpur är värt ett besök under din drömresa med KILROY.Twin Towers - välkänt landmärke i spännande Kuala Lumpur.  

 

Streetfood i Asien! Nya smaker under din resa med KILROY.Den bästa maten är utan tvekan den på gatan! Asien är streetfood heaven :) 

 

Världsmetropolen Singapore - slutdestination på din overlandtur med KILROY!Sagolika vyer i världsmetropolen Singapore!

 

Surfare i soluppgång! Surfa Indo runt med KILROY.Vem vill inte surfa Indo runt? Surf's up!

 

Seaweed farming på fantastiska Nusa Lembongan - South East Asia Sipping med KILROYKom nära inpå det lokala livet på Nusa Lembongan, Indonesien.

 

Fick du feeling och vill boka?
Mejla oss!

 

Vår resa till Thailand, Malaysia, Singapore och Bali är ett förslag på en rundresa, som du kan välja att boka som den är eller få skräddarsydd utefter dina drömmar och din budget. Med våra flexibla multistop-biljetter är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Kontakta en av våra reseexperter för ett inspirerande möte - de brinner för att hjälpa dig ut i världen! Under en reserådgivning kan du förvänta dig hjälp och tips från våra reseexpert, de har rest enormt mycket och tagit sig runt jorden flera gånger. De guidar dig genom resedjungeln och ser till att maximera dina upplevelser och din budget. Självklart är reserådgivningar alltid gratis - pengarna ska du ju ha till resan!

Bättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna grymma resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

 

Vill du veta mer om denna resa?
Kontakta KILROY

 

Kontakt