Volontära i Sydafrika

Fantastiska Kapstaden i Sydafrika! Åk hit som volontär med KILROY.
Från SEK 38.095,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Heart For Juniors Noordhoek - 4 veckor
  • Travel Pass Kapstaden till Johannesburg - 7 till 21 dagar
  • Wild Cat Centre i Kimberley - 2 veckor
  • ISIC-kort
  • Bokningsavgift
  • Avbeställningsskydd
  • Din personliga reseexpert
Vill du ge något tillbaka och komma nära inpå lokalsamhället när du reser? Då är volontärarbete under resan något för dig! Här ges du möjlighet att upptäcka det riktiga Sydafrika samtidigt som du också bidrar med dina arbetsinsatser.

Kapstaden står högt på listan över drömmiga destinationer! Detta kulturmecka omsluter och välkomnar dig med värme - det är inte för inte som hon kallas för "The Mother City". Efter en ordentlig introduktion till staden och livet i Sydafrika inleds så äntligen arbetet som volontär i ett av Kapstadens townships. Här fungerar du som hjälp till lärare och annan personal i deras dagliga arbete med barn i olika åldrar. Förbered dig på en intensiv, fantastisk, jobbig och kärleksfull upplevelse!

Res sedan vidare genom Sydafrika på egen hand. Med vårt hop-on hop-off-pass reser du tryggt mellan Kapstaden och Johannesburg med stopp på fantastiska destinationer. Det bästa av allt - du bestämmer själv hur din rutt ser ut! Missa inte vingårdarna i Stellenbosch, vackra Knysna som öppnar upp till Garden Route, vandring vid Vilda Kusten och surf vid Jeffreys Bay eller Durban. AMAZEBALLS!

Upplev häftiga Jo'burg innan det är dags att bege sig till volontärprojektet i Kimberley - ett center för omhändertagna kattdjur. Djuren befinner sig på centret av en rad olika anledningar (skador, utnyttjats för turism etc) och målet är att alla djur som kan ska återintroduceras i det vilda så snabbt som möjligt. Arbetet innebär bland annat förberedelse av mat, underhåll av inhägnader och vård av sjuka/skadade djur. Var beredd på hårt men givande arbete med fantastiska kattdjur!
 

Resrutt:

Stockholm - Kapstaden // Johannesburg - Stockholm

// = här reser du landvägen

 

Volontära i Sydafrika

Från 38.095:-
Volontära i Sydafrika
Rekommenderad reslängd cirka 8 veckor
Vill du också ge något tillbaka samtidigt som du reser? Kombinera volontärarbete och rundresa i Sydafrika. Boka in volontärdrömmen hos oss!
Kontakta KILROY för mer info

 

Följande upplevelser är inkluderade i priset:

Inspiration för din volontär- och upplevelseresa till Sydafrika!
 

Solnedgång vid Table Mountain! Upplev Sydafrika med KILROY.När du hänger i Kapstaden är det ett måste att besöka landmärket Table Mountain!

 

Kids och volontärer som gungar! Åk som volontär med KILROY.Bli barn på nytt när du arbetar som volontär! På projektet i Noordhoek har du chansen att vara en hjälpande hand i det dagliga arbetet med barn. 

 

Volontär och lejonungar på projektet i Kimberley. Spännande upplevelser med KILROY!På centret i Kimberley arbetar du med kattdjur - för många är det en dröm som blir sann!

 

Vill du ha en upplevelse i Sydafrika utöver det vanliga?
Mejla oss!

 

Volontära i Sydafrika är ett förslag på en rundresa, som du kan välja att boka som den är eller få skräddarsydd utefter dina drömmar och din budget. Med våra flexibla multistop-biljetter är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Kontakta en av våra reseexperter för ett inspirerande möte - de brinner för att hjälpa dig ut i världen! Under en reserådgivning kan du förvänta dig hjälp och tips från våra reseexpert, de har rest enormt mycket och tagit sig runt jorden flera gånger. De guidar dig genom resedjungeln och ser till att maximera dina upplevelser och din budget. Självklart är reserådgivningar alltid gratis - pengarna ska du ju ha till resan!

Bättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna grymma resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

 

Vill du veta mer om att volontära i Sydafrika?
Kontakta KILROY

 

Kontakt