Adventurer

Adventurer - jorden runt-resa för dig som gillar äventyr!
Från SEK 32.365,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • .
  • OBS! Denna biljett kan alla kunder boka!
Kör en skön start och börja med en klassisk roadtrip i Florida, innan du åker söderut till Latinamerika för att utforska Inkariket från Peru till Bolivia. Korsa sedan Stilla havet för att uppleva Australien med en husbil. Åk därefter till Bali och lär dig surfa och stanna till i Indonesien och Kuala Lumpur på vägen hem. Och varför inte avsluta detta äventyr med en kulturchock i Indien?

Flygrutt:

Stockholm - Miami - Lima // La Paz - Santiago - Auckland // Christchurch - Sydney - Bali // Jakarta - Kuala Lumpur - Delhi - Stockholm

// = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

Fotogalleri: Adventurer 

 

1. Miami, Florida, USA

Börja ditt äventyr i tropiska Miami. Njut av stränderna, stifta bekantskap med alligatorerna och koppla av i staden med många ”larger than life” personligheter. Eller upptäck Miamis olika stadsdelar och berömda arkitektur med de pastell målade husen.

2. Lima, Peru

Trekking i Lima är ett måste. Se de världsberömda inkaruinerna Machu Picchu och lär dig om historien där på plats. Friska upp din spanska på en språkkurs eller volontärarbeta i något av de lokala samhällena.

3. La Paz, Bolivia

Att upptäcka Bolivia går från en ytterlighet till en annan: från tropiska dalar till isiga Anderna och från inhemska traditioner till stadsliv. Upplev ensamheten i the Salt Flats och den unika huvudstaden La Paz. Äventyren i Bolivia ger dig minnen för livet! 

4. Santiago, Chile

Fortsätt din väg från det traditionella La Paz till skyskrapor i Santiago, Chile. Vill du se några pingviner och en helt fantastisk utsikt? Åk till Chilean Patagonia, Punta Arenas och ta in Chiles överväldigande 4300 km dramatiska naturlandskap.

5. Auckland, Nya Zeeland

Ta havet med storm igenom segling med kiwisarna och se naturen på äventyrsresor. Denna destination är full av panoramavyer så sätt på dig kängorna och börja vandra eller hoppa på en buss och se vad som finns där ute!

6. Christchurch, Nya Zeeland

Är du redo för en riktig utmaning? Nya Zeelands södra ö har vackra fjordar, glaciärer, vintersporter och adrenalinpumpande aktiviteter! Övervinna din rädsla för höjd medan du upptäcker det bästa av Nya Zeeland eller hyr en bil och skapa dina egna äventyr längs med vägen.  

7. Sydney, Australien

Välkommen till Backpackernas huvudstad. Lär dig att surfa, gör vännerna avundsjuka och våga dig på att hoppa fallskärm över och upplev stränderna och naturen på äventyrliga rundturer och se allt det andra Australien har att erbjuda med hjälp av ett busspass.

8. Denpasar, Bali, Indonesien

Byt kontinent och matutbud men behåll de magiska vyerna. Dyk eller surfa hela dagen och upptäcka lugnet och äventyren i öns andliga liv. Efter alla äventyr så kan det vara dags att varva ned lite och ge tillbaka, kanske ta lite tid och prova  volontärarbete i Indonesien.

9. Jakarta, Indonesien

Efter avkoppling på Bali, res vidare till det mångkulturella navet Jakarta. Besök gallerior och marknader, gå vilse i den sköna blandningen av bostadsområden och folksamlingar. Efter några dagar i matälskarens huvudstad, res vidare för att se resten av Indonesien

10. Kuala Lumpur

Petronas Towers väntar på dig! I Kuala Lumpur har du fantastisk shopping och restaurangerna är helt enkelt för bra för att vara sanna. Ett hett tips är att göra en avstickare till Borneo, bara 3 timmar bort med flyg. Vi har fantastiska äventyrsturer i Malaysia här.

11. Delhi, Indien

Redo för den sista etappen? Delhi kommer att förvåna och överraska dig med sin triumf av färger, ljud och dofter. Indien är ett spännande land som definitivt är värt att utforska. Besök sevärdheterna och ta en tur till stränderna i Goa eller avsluta din resa med volontärarbete.
 

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och förmåner på närmare 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din jorden runt-resa?
Maila våra reseexperter
Kontakt