All In!

Frihetskänsla på resande fot i Afrika - All In - jorden runt resa!
Från SEK 24.320,- Per person

Ingår

 • Flygbiljetter
 • Skatter
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Personlig service
 • Seating och bokning av specialmat
 • .
 • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
If you want it all - Go all in!

Detta är ett förslag på en populär Jorden Runt-resa. Vill du sätta hop din helt egna rutt så skräddarsyr vi gärna en jorden runt-resa som passar dig perfekt.

Flygrutt:

Stockholm – Buenos Aires // São Paolo – Johannesburg – Bangkok // Singapore – Brisbane // Sydney – Christchurch – Los Angeles – New York – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Börja din resa med tango, fotboll och delikata stekar i Buenos Aires! Vi kan rekommendera att du hakar på en äventyrsresa som tar dig via massor av intressanta och spännande platser i Argentina. Argentina är större än många tror och här kan vi rekommendera trekking till Patagonien för den som gillar naturupplevelser, men det finns även mycket annat att se och göra.

Fernando De Noronha

Vidare mot sambans och fotbollens land São Paulo! I Brasilien finns mycket att upptäcka. De långa stränderna där det alltid finns folk som är redo att kicka lite boll, dansa lite eller ställa till med en barbeque på kvällen. Är du intresserad av att titta på fotboll då får du inte missa att gå på en fotbollsmatch i Brasilien, det är en riktig folkfest med mycket adrenalin och stämning i luften. Amazonas är också en stor attraktion i detta stora land som inte bör missas.

Från São Paulo blir det en långflygning mot en annan del av världen - Afrika! I Sydafrika och Johannesburg är det definitivt värt att åka på safari i den kända Krugerparken, eller någon av de många andra parker som finns i landet. Har man lite mer tid så är det också värt att ta en biltur längs med den vackra kusten och de mysiga städerna som ligger där. Här finns också ett stort utbud av äventyrsresor om du vill uppleva det där lilla extra.


Singapore Night View
Mot Asien som oftast är varmt, vänligt och lättrest. Passa på att stanna några dagar i storstaden Bangkok som är en modern och spännande stad med grym shopping. Resan mot Singapore bör du ta i ett lungt tempo. Lata dig på de härliga stränderna, passa på att ta dykcertifikat på någon ö, eller passa på att ta en avstickare till Laos eller Kambodja?

diving-somewhere

Sedan hägrar landet "Down Under"- Australien. Där solen alltid skiner och the "Aussies" lever ett behagligt liv, förutom lite läskiga djur förståss. Här finns ett enormt utbud av både natur, kultur och adenalinkickar att uppleva. Vi rekommenderar att du stannar länge! Passa på att stanna längre och jobba med ett Working Holiday-visum. Lär dig att surfa eller dyka i de fantastiska haven! 

new-zealand-milford.jpg
Efter Australien är det en kort resa mot nästa vackra land - Nya Zeeland. Här reser du lätt runt på egen hand med en hyrbil eller husbil. Om du inte gillar att köra och vill få lite sällskap på vägen så hoppa på en av våra äventyrsresor istället.

Sist men inte minst - USA! Har du möjlighet så stanna lite extra och hyr en bil för en resa in i landet. På drygt en vecka hinner du besöka Las Vegas, Grand Canyon och San Francisco. New York blir sedan en perfekt avslutning på din drömresa!

Hör av dig
till våra jorden runt-experter för gratis reserådgivning! Vi kan ge dig goda råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget, ja allt som hör till din drömresa!

- Explore Life!

 • Denna rutt är ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål
 • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
 • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna grymma resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Kontakt