Backpacker Basic

Res jorden runt med KILROYs "Backpacker Basic"
Från SEK 13.125,- Per person

Ingår

 • Flygbiljetter
 • Skatter
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Personlig service
 • Seating och bokning av specialmat
 • .
 • OBS! Priset på denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
En klassisk jorden runt-resa med stopp på de mest backpackertäta resmålen!

Flygrutt: 

Stockholm - New York // San Francisco - Hong Kong - Kuala Lumpur // Bangkok - Stockholm

// = res på egen hand eller ta en äventyrstur 

Nedan följer ett förslag på en populär Jorden Runt-resa. Vill du sätta hop din helt egna rutt så skräddarsyr vi den gärna till dig.
 

Vill du backpacka på riktigt? Börja din resa i storstaden New York och för att inte missa några go´bitar i "the Big Apple" hyr du självklart en cykel eller följer med en guidad cykeltur - så himla coolt!

Vill du ha mer info om rutten eller liknande upplägg?
Kontakta oss!


hong-kong_beach.jpg

Hur vill du ta dig från New York till San Francisco? Kanske köra genom stat efter stat, korsa en hel kontinent, kanske köra på delar av den numera nedlagda men ack så ökända landsvägen Route 66? Spana in våra grymma priser på bilhyra i USA! Du kan också hyra en husbil och har boendet redan fixat! Eller så känner du för att att hänga med en massa sköna backpackers på en händelsespäckad tur från Östkusen till Västkusten. Du kommer garanterat att hitta en hel del udda ställen och nya vänner för livet! Det finns öändligt många coola äventyrsresor i USA och Kanada.

Boka, mer info eller frågor kring rutten?
Kontakta oss!

När du nått drömmarnas stad Los Angeles kan du koppla av en stund, spana in stranden i St Monica och kändisarna på Beverly Hills Boulevard. Sedan tar du hyrbilen längs Highway 1 upp till San Francisco. Fängelseön Alcatraz, Golden Gate bron, "hippie" Haight Asbury är bara några av platserna man måste se.

Los Angeles Street With Palms 000064200009

När du fått nog av hamburgare sätter du dig på flyget till Hong Kong. Här möts öst och väst i en skön blandning. Sedan lockar kanske sol och bad ute på någon av paradisöarna i Malaysia eller Thailand? Varför inte passa på att ta ditt dykcertifikat på någon av paradisöarna?

Efter lite skön trekking i Chiang Mai, i norra Thailand, kan du passa på att fylla resväskan med presenter i Bangkok. Här finns allt du kan önska till "Special price" - Only for you!! Kanske har du varit i Thailand förut och vill prova på något nytt? Volontärarbete finns nu på flera olika platser och är mycket populärt. Eller kanske prova någon ny äventyrsresa långt ifrån de vanliga turiststråken?

Kontakta gärna en av våra Jorden Runt Specialister redan idag för gratis reserådgivning! Vi kan ge dig goda råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget, ja allt som hör till din drömresa!

- Explore life!

 • Denna rutt är endast ett förslag, vi kan ändra rutten helt efter dina önskemål
 • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
 • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!

 

Vill du ha mer info om rutten eller liknande upplägg?
Kontakta oss!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder.

Se nedan äventyrsresor som passar bra in på denna jorden runt-resa:

Kontakt