Classic

Från SEK 19.620,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • Skatter
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Denna jorden runt-resa tar dig med på ett klassiskt äventyr genom Thailand och Malaysia innan det bär av mot Australien och Nya Zeeland. Utforska Down Under och njut sedan av avkoppling på Fiji. Innan du åker tillbaka till verkligheten, gör en klassisk roadtrip och se alla nationalparker i västra USA.

Flygrutt:

Stockholm - Bangkok // Singapore - Melbourne // Brisbane - Auckland - Fiji - Los Angeles - Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.
 

Boka, mer info eller frågor kring rutten?
Kontakta oss!

 

Fotogalleri: Jorden runt - Classic

 

1. Bangkok, Thailand

Detta ger en mjukstart på resan, framförallt för en ovan resenär! En sol och bad kombo med en introduktion till Asien. Bangkok är en stad som erbjuder allt en backpacker kan önska sig och som kastar dig direkt in i äventyret. Det är enkelt och billigt att resa hit och därför en bra utgångspunkt i Asien. Passa på att uppleva Thailands djungel och stränder eller utforska Kambodja, Laos och Vietnam innan du reser vidare.
Singapore -curry -mee

2. Singapore

Singapore är en västerländsk kulturell metropol mitt i Sydostasien. Staden blir allt mer populär och växer till sig för att bli en världsmetropol för internationella företag och fler och fler personer världen över söker sig hit. Tillbringa några dagar i Singapore och gör en stadsrundtur eller två innan du ger dig på en backpackerresa genom Malaysia och Indonesien.

3. Melbourne, Australien

Melbourne är en perfekt inkörsport till Australien där stora upplevelser väntar dig i landet Down Under. Vi skulle rekommendera att du tar minst 3 nätter i Melbourne för att utforska en av Australiens mest populära städer innan du tar dig upp längs östkusten mot Sydney och Brisbane. Hyr en husbil eller köp ett busspass. Varför inte ta en dagstur ut till Philip Island för att hälsa på pingvingerna? Eller kanske en tur på Australiens vackra kuststräcka Great Ocean road? Vi har en kombinerad 2-dagars tur med dessa aktiviteter så du behöver inte välja! Med det superbilliga (1 358 SEK) Greyhound-passet kan man sedan resa bekvämt vidare upp mot kusten mot Brisbane – eller varför inte stanna till för grym surfing vid Spot X?
melbourne-water
Då smaken är som baken skräddarsyr vi resor för varje enskild person så att du ska känna att din resa och dina pengar spenderas helt rätt för just dig!

4. Brisbane, Australien

I Brisbane är vädret är alltid bra så glöm inte dina flip-flops. Ta en surfkurs eller hyr en husbil och kör upp till Stora barriärrevet där dykningen är i toppklass! Dykning här är bra både för nybörjare och mer avancerade dykare.

5. Auckland, Nya Zeeland

Land of the Kiwis! Färden fortsätter och omgivningen fortsätter att förändras! Du kan inte komma längre hemifrån än såhär! Beroende på hur du föredrar att resa har du vid det här laget varit hemifrån mellan 4 veckor och 4 månader. Gör en rundresa i Nya Zeeland i grupp med andra entusiastiska resenärer, gör en roadtrip i husbil eller köp ett busspass med Kiwi Experience! Oavsett vad du väljer bör du se till att du har tillräckligt med tid till att njuta av det magnifika underverken Nya Zeeland har att erbjuda. Det tar minst 3 veckor (men 5 veckor är bättre)! oavsett om det är dykning, glaciärklättring eller en grotta full med lysmaskar som lockar dig så kan vi hjälpa dig! Självklart kombinerar du detta med ett paket hostellnätter (eller annat alternativ du föredrar att använda) där det passar!

fiji
6. Fiji

Hög tid för hängmattan! Efter äventyr på Nya Zeeland så är man åter redo för sol bad och kanske lite fest. Vad skulle kunna vara bättre än ett stopp på Fiji! Efter intensivt backpackande är detta välförtjänt - och otroligt uppskattat, det lovar vi dig! Luta dig tillbaka med en drink och njut av det lätta livet! Simma, snorkla eller dyk på Fiji - eller bara tillbringa några lata dagar eller en vecka på någon av alla de vackra stränderna.

7. Los Angeles, Kalifornien, USA

Sista stoppet av din Jorden runt-resa innan hemkomst slutar i södra Kalifornien. Här är det bara fantasin som sätter gränser – blir det en roadtrip till Las Vegas och Grand Canyon? Hyr ett fordon på fyra hjul (bil eller husbil) och res runt i Kalifornien till klassikerna San Diego, Grand Canyon, Las Vegas och Yosemite National Park, tillbaka till L.A. via San Francisco. Ett perfekt sätt att avsluta äventyret innan du reser hem! Här kan du bla gå på surfcamp med locals i Kalifornien. Besöka Hollywood, Disneyland eller kanske Universal Studios? Din fantasi och dina drömmar bestämmer precis hur du ska avsluta din drömresa.  Vi kan hjälpa till med både små och stora äventyr! Proppa dig själv full av minnen som stannar hela livet!
 

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Boka, mer info eller frågor kring rutten?
Kontakta oss!

        

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Hör av dig

 

Kontakt