Ellies timeout - grymmaste jorden runt-resan

Ellies timeout - grymmaste jorden runt-resan
Från SEK 24.495,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • Skatter
  • ISIC-kort
  • Personlig service
  • Seating och bokning av specialmat
  • .
  • OBS! Detta är en biljett som gäller för våra kunder som är studerande, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Safari i Masai Mara, kitesurfa på Zanzibar, full moon party i Thailand, ”shop until you drop” och ät massor av läckra dumplings i Singapore… Nu är vi inte ens halvvägs! Följ med på en resa jorden runt med stopp i Afrika, Asien, Oceanien, Syd- och Nordamerika!

Vår reseexpert Ellie i Lund har skräddarsytt denna resa jorden som tar dig till massor av spännande destinationer. Hur länge du är iväg är helt upp till dig, hur mycket tid och vilken budget du har. En rekommendation för att hinna uppleva de länder du reser i på en rutt som denna är runt 6 månader. 
   

Flygrutt:

Köpenhamn - Nairobi // Zanzibar - Doha - Bangkok // Singapore - Melbourne // Brisbane - Christchurch // Auckland - Buenos Aires // Lima - Miami - New York - Reykjavík - Köpenhamn  

// = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Börja med enastående upplevelser i Afrika

Börja i östra Afrika och upplev enastående safari med spektakulär natur, fascinerande djurliv och möt en vänlig och välkomnande lokalbefolkning. Passa på att göra en safari i Kenya, för att fortsätta med avkoppling på paradislika stränder och kanske lite kitesurfing på Zanzibar?!
Kenya Safari Flamingos Lake Nakuru

Ny världsdel: Asien

Sen blir det dags att byta världsdel och backpacka i Asien. Förutom storstadpulsen i Bangkok finns det både många schysta öar och stränder och upplevelser som: dykning, trekking, volontärarbete i Thailand. Nästa stopp är Singapore: en modern storstad med massor av shopping, mat och nöjen!
Singapore Garden View

Välkommen Down Under 

När Asien är avklarat bär det av till Oceanien, först ut är Australien! Här finner du en avslappnad livsstil och läcker natur och djurliv. Äventyren flödar i Australien, här kan du prova surfing, dykning, fallskärmshoppning, forsränning och andra roliga äventyr! Ett hett tips är att resa runt landet med busspass, det finns ett stor utbud av rutter du kan välja bland.

Missa inte Great Ocean Road & de 12 apostlarna i Australien!

Kia Ora! Fortsätt ditt äventyr i Nya Zeeland. Utan tvekan är stort fokus på natur, friluftsliv och såklart extremsporter: Bungyjump, forsränning, paddla kajak, skidåkning och glaciärvandringar är bara några av de många fantastiska utmaningar som väntar på dem som är ute efter den där riktiga adrenalinkicken… Ta en titt på massa äventyrsresor i Nya Zeeland.

Upptäck Amerika

Efter nästa byte av världsdel landar du i Amerika och Argentina. Få länder kan uppvisa en sådan variation av klimat och varierande natur. Allt från Iguassu Falls i norr till det makalösa Patagonien i söder. Att resa runt är lätt och billigt och Argentina och det är inte ovanligt att ta en spanskakurs eller volontärarbeta. Dags att flyga diagonalt till sydvästra sidan av Amerika och Lima i Peru, en ypperlig chans att trekka Inkaleden och se en av världens högst belägna städer: Machu Picchu - "Den försvunna staden".

Vandra Inkaleden till Machu Picchu i Peru

I Miami kan du lapa sol på den om talade stranden South Beach. Om du föredrar att se mer natur kan du dra på äventyr i Everglades National Park eller hyr en campervan och dra på en road trip till Key West. Klassiska New York erbjuder fantastiskt bra shopping, muséer och sightseeing i världsklass. Ta en promenad i de lokala kvarteren och hitta ditt favoritcafé att chilla på.

Avsluta resan i Island

Sista destinationen på vägen hem är Island och Reykjavík. Bara för att du nästan är hemma betyder inte det att det roliga är över - tvärtom! Islänningarna kan festa till långt efter gryning och det finns massor av fantastiska naturupplevelser på Island. 
Iceland landscape

Iceland waterfall
Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag  på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa kan våra reseexperter hjälpa dig att sätta ihop din dröm resa och kan ge dig goda råd och restips. Det är din resa och det är du som bestämmer!

 

Förslag på äventyrsresor du kan att lägga till denna resa 

Blir du sugen på denna prisvärda resa jorden runt?
Hör av dig

 

KILROY hjälper dig med drömresan

Förutom KILROYs jorden runt biljetter, kan vi även hjälpa dig med

Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...! Du kan resa ut från andra städer och då kan priset variera! Kontakta någon av KILROYs jorden runt-experter via e-post eller telefon för att boka in en kostnadsfri reserådgivning där du kan prata med någon som faktiskt varit där du drömmer om att åka. Vi ger goda råd om praktiska saker innan och under resan, som väder och klimat, ekonomi och resebudget, etc.
 

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Skaffa ett ISIC-kort (International Student Identity Card) så kan du boka våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter. Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!  
    

Kontakt