Explorer

Från SEK 17.775,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • Skatter
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Glöm allt om jetlag och upplev Asien på den fantastiska transsibiriska järnvägen. Upptäck sedan Thailand, Kambodja, Laos och Vietnam via valda rundturer. Ditt nästa stopp blir sedan Australien och Nya Zeeland som bäst utforskas med ett busspass i handen. Så småningom kommer du att ha tagit dig till Los Angeles för att där göra den ultimata roadtripen från kust till kust.

Flygrutt:

Köpenhamn - Moskva / / Beijing - Bangkok - Sydney - Christchurch / / Auckland - Los Angeles / / New York - Köpenhamn

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

Boka, mer info eller frågor kring rutten?
Kontakta oss!

Fotogalleri: Explorer

 

1. Moskva, Ryssland

Resan startar i Moskva och den transsibiriska järnvägen. Den ryska huvudstaden är Europas största stad. Utforska historiska sevärdheter, shopping och den kaotiska trafiken innan du åker vidare på det stora järnvägsäventyret.

2. Peking, Kina

Du är framme i Asien och du kommer att märka det! Njut av de imponerande byggnaderna Temple of Heaven och den Förbjudna staden eller gör en fantastisk rundtur med andra unga med start i Peking

3. Bangkok, Thailand

Bangkok är en sprudlande stad och du kommer att älska det. Ett himmelrike för backpackers med liten plånbok. Shoppa här innan du fortsätter till en av Thailands många öar för att dyka, eller vara volontär och hjälpa Thailands djur och barn till att få ett bättre liv.

4. Sydney, Australien

Sydney! Wow! Du måste njuta av utsikten från hamnen, Bondi Beach och Operahuset. Spendera lite tid på något av våra surfcamp, hoppa fallskärm eller hyr en husbil och starta din resa i den fantastiska landet ”down under". Australien måste upplevas!

5. Christchurch, Nya Zeeland

Fantastisk natur utlovas. Hyr en husbil och KÖR! Eller res billigt och köp ett busspass, häng med på surfcamp eller utforska Nya Zeeland på äventyr med andra äventyrslystna backpackers.

6. Auckland, Nya Zeeland

Du är nu på den norra ön och det är dags för en filmrundtur för att se var Sagan om Ringen och the Hobit spelades in, häng med på något av våra fantastiska rundturer och se mer än det ”vanliga" turister gör, eller hyr en husbil och åk på egen hand.

7. Los Angeles, Kalifornien, USA

L.A. - here I come! Hyr en husbil eller en bil och starta ditt amerikanska roadtrip äventyr. Besök en av USAs många vackra nationalparker eller åk på en rundtur med andra unga och upplev och lär dig om nya platser du aldrig tidigare besökt.

8. New York, USA

Du har kommit till the Big Apple, dags att uppleva staden som aldrig sover! Åk på en rundtur eller hyr en bil och utforska staten New York, Connecticut och New Jersey. Boka ditt hotell eller vandrarhem i New York här. Och glöm inte att shoppa, njuta av en Broadwayshow och besöka minst en loppmarknad.
  

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!
   

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Boka, mer info eller frågor kring rutten?
Kontakta oss!

 

Kontakt