Green and Gorgeous

Se den fantastiska kinesiska muren på din jorden runt-resa!
Från SEK 12.105,- Per person

Ingår

 • Flygbiljetter
 • Skatter
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Personlig service
 • Seating och bokning av specialmat
 • .
 • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Detta är en jorden runt-resa som kräver lite mer tid men ger desto mer tillbaka i form av upplevelser då du reser mycket landvägen!

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål. Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna. Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

Flygrutt:

Stockholm – Moskva // Hong Kong – Los Angeles // New York – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Europa till Asien med Transsibiriska Järnvägen

Ett mäktigt alternativ att ta dig från Europa till Asien är att resa längs med den Transsibiriska järnvägen, tåget som tar dig hela vägen från Moskva till Beijing. Stopp som kan ingå är: Irkutsk med möjlighet att åka ut till Bajkal sjön i Sibirien, Mongoliet och Ulan Bataar. Passa på att rida med nomaderna och sov i jurta på stäppen. Några dagars tågresa till och sedan är du framme i Beijing. Här kan du passa på att shoppa billigt inför resten av resan. Se den fantastiska kinesiska muren, sommarpalatset och "den förbjudna staden" som alla är väl värda ett besök! Till denna sträcka krävs visum till Ryssland, Mongoliet och Kina, som vi självklart kan hjälpa dig med!

Se Kinesiska muren IRL!

Kina: Beijing till Hong Kong

Vägen från Beijing till Hong Kong kan se ut på många sätt, men vi rekommenderar att du reser åtminstone en bit på vägen med en äventyrsresa där du får tillfälle att se lite mer och komma befolkning och kulturen lite närmre än vad du kan fixa på egen hand.

Hong Kong är en riktigt storstad med en otrolig mix av kulturer. Här finns mycket att göra och klimatet är behagligt så ta några dagar och koppla av.

Nästa kontinent: Amerika

Nästa storstad och kontinent - Los Angeles, USA! Spana på folk nere vid St Monica eller Venice beach, kändisar i Beverly Hills, roa dig som ett barn på Disneyland, ja gud, det saknas inte saker att göra i denna galna stad. USA har hippa städer men också fantastiska nationalparker och du kommer att få se det mesta om du väljer att hoppa på en av våra äventyrsresor tex. kan ta dig rakt över hela USA från väst till öst på 21 dagar med slutdestination New York. Du har garanterat kul på resan med backpackers från hela världen! 

Boka några extra dagar i New York. Ta dig ända upp i Frihetsgudinnan, ha en picknick i Central park, förundras över all häftig konst på MOMA (the museum of modern art)...

Hör gärna av dig till våra reseexperter redan idag för gratis reserådgivning! Vi kan ge dig goda råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget, ja allt som hör till din drömresa!

- Explore life!

 • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål
 • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
 • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Vill du boka eller har du frågor om detta upplägg?
Kontakta oss!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Se några av de äventyrsresor som passar på denna resa:

Kontakt