Hawaiian Loop

Hawaiian Loop tar med dig till sköna stränder i Stilla havet på denna jorden runt-resa
Från SEK 25.645,- 21.715,- Per person

Ingår

 • Flygbiljetter
 • Skatter
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Personlig service
 • Seating och bokning av specialmat
 • .
 • OBS! Den här biljetten gäller för kunder under 26 år samt studerande, men vi kan ordna liknande rutter för alla våra kunder.
Det här är en riktigt spännande jorden-runt-resa som tar dig till de mest tropiska och drömmiga platser du kan tänka dig. Starta i Asien i pulserande och häftiga Hong Kong. Upptäck Australien innan du drar vidare till surfparadiset och Jay Alvarrez hemtrakter på Hawaii för att sedan avsluta med tre storstäder i USA.

Stockholm – Hong Kong – Bali – Sydney // Brisbane – Honolulu – Maui – Los Angeles – Miami – New York – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur 

Börja med Asien och pulserande Hong Kong, en riktigt storstad med en otrolig mix av kulturer. Här finns mycket att göra och med det behagliga klimatet vill du troligtvis stanna några dagar och upptäcka staden på egen hand.  

Bali är en vacker ö och här vimlar det av australiensiska ungdomar eftersom Bali är något av Oceaniens motsvarighet till vårt Mallorca... Bali är det perfekta stället att lära sig att surfa på, här finns långa grunda stränder och vågor i alla storlekar. På vårt surfcamp på Bali bor du lyxigt och träffar folk från hela världen. 


Hongkong skyline

Bali surf

Australien och Sydney är nästa stopp och har du aldrig varit här tidigare så lovar vi att du kommer att trivas. Vill du stanna längre kan du söka ett Working Holiday-visum innan avresan. Det ger dig möjligheten att stanna upp till ett år i Australien och jobba. Australien är ett stort land så du behöver lite tid för att ta dig runt och vi rekommenderar att du reser med ett busspass, arrangerad äventyrsresa eller med en husbil. På det sättet får du uppleva allt längs vägen och träffar samtidigt nya vänner. Har du inte redan lärt dig att surfa - så testa nu, i Australien kan vi erbjuda allt från en dag till tre månaders surfkurs.

Surfcamp i Australien

Snorkling

Hawaii trekking

Fortsätt mot Hawaii och njut av öarna som aldrig slutar att fascinera resenärer. Ta en sväng förbi en annan ö i Hawaii  - Maui, och kanske testa dina surfkunskaper som du förvärvat på Bali eller i Australien?

Kuauihawaii

Nu har du redan fått testa på den amerikanska livsstilen lite, men när du åker vidare till Los Angeles, Miami och New York kommer du att märka att olika amerikanska städer representerar stora skillnader i kultur och stil. Alla är dock grymt spännande att uppleva! I USA måste du åka runt med bil några dagar, en stor del av USAs kultur är uppbyggd kring bilresande, så missa inte att köra lite roadtrip...

USA road trip - Big Sur

- Explore life!

 • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål!
 • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
 • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du får studentrabatter och förmåner på närmare 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Kontakt