Sätt ihop din egen resa

Besök nya och spännande platser på en resa som tar dig jorden runt

Här kan du enkelt sätta ihop din egen drömresa, experimentera med olika destinationer och sedan få tips och råd av en reseexpert på din rutt & budget för att du ska få ut mest värde för pengarna. Sätter ihop din resa gör du lite längre ned på sidan. 

Rtw -own -tour -3-steps -1280x


Hur går det till? 

Genom att skicka in ditt önskemål om hur du vill resa och hur mycket pengar du tänker lägga på din upplevelse får en av våra reseexperter ett pling i mejlboxen & kan se vad du är ute efter. Reseexperten blir din personliga reserådgivare och lägger ned en massa passion på att hitta en bra lösning och tillvägagångssätt för hur du på bästa, billigaste och mest bekväma sätt kan uppleva din resa. 

Du får svar från din personliga reseexpert som har erfarenhet av en liknande resa
Sedan får du svar. Du får då reda på rekommendationer om hur lång tid som är realisitskt att vara borta totalt sätt på dina destinationer, hur mycket det skulle kosta och förslag på upplevelser som passar just dig. Denna rådgivning kostar ingenting utan är ett hjälpmedel för att din stora resa ska bli riktigt lyckad. 

För att du ska få bästa möjliga hjälp
Är det bra om du talar om vad du är för typ av person, om du vill vara aktiv på resan och vad du förväntar dig och önskar att få ut av den. Då vet vi vad vi kan rekommendera för dig utifrån din budget. 

Ofta föreslås alternativa vägar som vi tror kan bli billigare eller göra det mer bekvämt för dig. Vi kan också ge tips på vad du bör undvika, vad du inte får missa, tipsa om perfekta mathak och vilken lokal strandförsäljare som sitter på de bästa kokosnötterna. 

Så vad väntar du på, alla har en riktig resedröm så berätta om din!

 

Destinationer

DD-MM-ÅÅÅÅ

DD-MM-ÅÅÅÅ

Dina uppgifter

 

 

DD-MM-ÅÅÅÅ

Skicka
Kontakt