Surf and Dive

Surfa är en livsstil som tar dig jorden runt!
Från SEK 20.510,- 19.405,- Per person

Ingår

 • Flygbiljetter
 • Skatter
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Personlig service
 • Seating och bokning av specialmat
 • .
 • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Den perfekta jorden runt resan för dig som är sugen på att surfa och dyka eller bara gillar att softa på vackra stränder!

Här följer ett förslag på en populär Jorden Runt-resa. Vill du sätta hop din helt egna rutt så skräddarsyr vi gärna en jorden runt-rutt åt dig!

Flygrutt:

Stockholm – Manilla – Bali – Sydney // Brisbane – Fiji – Los Angeles – New York – Stockholm  

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Fillipinerna är ett populärt resmål bland våra kunder och kanske är det för att stränderna ännu inte är fullpackade med turister, för att korallreven är mer orörda och vattnet kristallklart? Det är helt klart ett av världens bästa dykresmål! Här kan du som inte har dykcertifikat gå en PADI dykkurs, och du som redan har dykcert kan boka våra populära dykpaket: Fundiving.

Vidare går resan till Bali och om du gillar att surfa finns här gott om stränder perfekta för surfing. Här har vi ett av våra mest populära surfcamps. Bali är ett av Australiensarnas största resmål så räkna med att träffa en del Aussies när du väntar in den rätta vågen...!

Har du inte surfat ännu, eller vill bli vassare? Vi har surfkurser för alla olika nivåer i Australien! Dykningen på stora barriärrevet är också i världsklass, här finns alla möjligheter för dig som vill ta dykcertifikat eller för dig som redan har och vill dyka mycket.

Fiji är inte bara drömmen om en söderhavsö, utan också det perfekta stället att uppleva alla olika sorters vattensporter! På Fiji finns möjligheten att ta sig runt på flera olika öar med ett s.k "Bula-pass". Ta chansen och res till en av de mindre öarna och fly från de mer turisttäta. I Fiji kan du också uppleva fantastisk dykning.

Avsluta resan med storstadsbesök i Los Angeles och New York. I Kalifornien är surfing en livsstil och kanske framförallt på stränderna i närheten av San Diego. Kalifornien som så många andra stater passar mycket bra att utforska med bil, så hyr en bil eller en husbil och ge dig av på en roadtrip - det blir garanterat en upplevelse.

Kontakta gärna en av våra reseexperter redan idag för gratis reserådgivning! Vi kan ge dig goda råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget, ja allt som hör till din drömresa!

- Explore life!

 • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...!
 • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
 • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetter

Bättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Få tips inför resan...
...läs vår långreseguide!

 

Se nedan förslag på äventyrsresor som passar bra till denna jorden runt-biljett.

 

Kontakt