Surfing Round the World

Haka på Surfing Round the World om du vill uppleva några av de bästa surf-spotsen som finns
Från SEK 30.490,- 25.970,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Detta är en biljett som gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Surfa jorden runt, och handlar det inte om att surfa på Internet utan vågsurfing! På första stoppet är du kvar i Europa och Portugal, som har surf i världsklass. Du kommer sedan att kunna surfa på USA:s både öst- och västkust; i ett av världens bästa backpacking-länder: Costa Rica, innan nästa kontinent kallar. Prova vågorna och upplev Down Under innan du festar och surfar loss på Bali, för att sedan avsluta med mäktiga upplevelser i Sydafrika!

Flygrutt: 

Stockholm – Lissabon – Miami – San José – Los Angeles – Auckland – Sydney // Brisbane – Bali – Kapstaden – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din resa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

Fotogalleri: Surfing Round the World 

 

1. Lissabon, Portugal

Yes, första flygsträckan är bara drygt 4 timmar och du är kvar i Europa. Välkommen till Portugal - här har du surf i världsklass som du kan utforska på egen hand eller ta en surfkurs! Passa på att utforska charmiga huvudstaden Lissabon och prova på nattlivet - ett av de bästa i Europa! Barerna ligger tätt i Barrio Alto och efter midnatt börjar många röra sig mot nattklubbarna västerut, som håller igång länge.

2. Miami, USA

Ny kontinent, nytt land - fortsätt ditt äventyr i tropiska Miami. Njut av stränderna, stifta bekantskap med alligatorerna och bara koppla av. Du kan även utforska Miamis olika stadsdelar och berömda arkitektur med de pastell-målade husen. Miami är inte känd för surfing men här passar det utmärkt för både nybörjarsurf, och avancerade med lite hjälp av ”swells” (dyningar). Som en bonus är vattentemperaturen mellan 20-30 grader året om.

3. San Jose, Costa Rica

Costa Rica ett av världens bästa länder att backpacka i! Utforska vulkaner, regnskogar, vattenfall, eller volontärarbeta på något av våra spännande lokala volontärprojekt. Njut av de många vackra orörda sandstränderna, ta en surfkurs och surfa på världens kanske bästa vågor i en vattentemperatur på 27-28 grader. Dessutom är det betydligt mindre trängsel än på många andra surforter i världen.

4. Los Angeles, USA

Välkommen till södra Kalifornien! Kalifornien erbjuder något spännande för alla surfare. Är du i början av din surfkarriär? Ta en surfkurs så slipper du osäkerheter om hur du ska göra och bete dig i vattnet. Har du redan surfat en del, haka på kursen för avancerade för att få mer utmaningar och tips så att din surfing blir ännu bättre! Hyr ett transportmedel på fyra hjul (bil eller husbil) och res runt i Kalifornien till klassikerna San Diego, Grand Canyon, Las Vegas och Yosemite National Park, tillbaka till L.A. via San Francisco!

5. Auckland, Nya Zeeland

Ta havet med storm igenom segling med kiwisarna, se naturen på sightseeingturer eller från havet på surfingbrädan! Denna destination är full av panoramavyer så sätt på dig kängorna och börja vandra eller hoppa på en buss och se vad som finns där ute!

6. Sydney, Australien

Välkommen till backpackerns huvudstad. Lär dig att surfa, gör saker de flesta bara kan drömma om: Våga dig på ett fallskärmshopp, upplev stränderna och naturen på äventyrliga rundturer och se allt det Australien har att erbjuda med hjälp av ett busspass.

7. Brisbane

I Brisbane är vädret är alltid bra så glöm inte dina flip-flops. Ta en surfkurs, hyr en campervan/husbil och kör upp längs ostkusten med åtskilliga stopp och slutligen till Stora barriärrevet där dykningen är i toppklass! Dykningen här är bra både för nybörjare och mer avancerade dykare.

8. Depansar, Bali, Indonesien

Surfare vallfärdar till Bali p.g.a. surfens goda rykte! Med sitt unika läge kommer vågorna in från både öst och väst och du kan alltid (mer eller mindre) hitta en surf-spot med schyssta vågor. Surfa så mycket du orkar och upplev både lugnet och äventyren på ön. Efter alla äventyr så kan det vara dags att varva ned lite och ge tillbaka, kanske ta lite tid för volontärarbete i Indonesien.

9. Kapstaden, Sydafrika

Sydafrika kan skryta med att ha några av de bästa surfingplatserna i hela världen. Ett bra sätt att lära sig grunderna eller hitta bra surf-spots är att ta en surfkurs. När du är i Sydafrika är safari ett måste. Och när du ändå är inne på djurtemat varför inte dyka med hajar eller volontärarbeta med pingviner eller stora kattdjur. Kanske vill du utöka ditt Afrikabesök till Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Botswana och Namibia. Du kan också resa med ett flexibelt busspass med andra backpackers.

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!
 

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte

 

Kontakt