Voyager

Från SEK 25.570,- 21.550,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
En äkta jorden runt-resa väntar dig! Det blir en häftig start med ett "off-road" äventyr genom Latinamerika från Rio till Cancún. Ni stannar till i Kalifornien för att sedan utforska Kina. Slutdestinationen är Afrika och eftersom du redan är bekant med inlandsresor, varför inte välja ett safariäventyr och res över slätterna i Sydafrika, Namibia och Botswana.

Flygrutt:

Stockholm – Rio de Janeiro // Quito – Bogota - Panama City // Cancun – Los Angeles // San Francisco – Beijing // Hong Kong – Kapstaden // Johannesburg – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

Fotogalleri: Voyager

 

1. Rio de Janeiro, Brasilien

Börja din resa i Sydamerikas största land. Brasilien är värt att lägga lite extra tid på med sitt djurliv och regnskog, samba, häftiga städer och naturligtvis fotbollen. Det bästa sättet för att få ett grepp om allt är att delta i någon av rundturerna och njuta av åkturen!

2. Quito, Ecuador

Efter det mäktiga Brasilien är det dags för den spansktalande delen av Sydamerika. Fortsätt din resa med en språkkurs och förbereda dig för de kommande äventyren. Efter att du lärt dig spanska, utforska Galapagosöarna och hoppa på en rundtur som börjar i Quito.  

3. Bogota, Colombia

Upptäck de mindre kända delarna av Latinamerika som Colombia. Få den sanna Colombianska upplevelsen med en kortare rundtur eller om du vill spendera lite mer tid på din nya favoritplats, gör en längre rundtur och insup den råa och äkta colombianska atmosfären.

4. Panama City, Panama

Panama är ett prisvärt resmål för aktiva resenärer, som inte bara är intresserade av de största turistmålen. Tropiska Panama har avlägsna öar, orörda stränder och korallrev som väntar på att upptäckas av snorklare. Centralamerika är litet, men ändå fullt av trevliga överraskningar!

5. Cancun, Mexiko

Cancun är en perfekt kombination av historia och strandliv. Njut av det pulserande nattlivet och en avslappnad atmosfär. Var beredd på att träffa många andra backpackers och mycket fukt och värme! 

6. Los Angeles, USA

Hoppas du slappnade av rejält i Mexiko, för det finns ingen tid för sömn i Los Angeles. Hyr en bil och cruisa runt i staden, shoppa och besöka de olika stadsdelarna och glöm inte att ta en tur till Grand Canyon och häpnas av den fantastiska utsikten!

7. San Francisco, USA

Hippies och män i kostym sida vid sida. Koppla av på stranden och festa hårt in på småtimmarna. San Francisco är fullt av kultur, sevärdheter, restauranger, vandringsleder och en massa äventyr. Stanna så länge du vill - det finns nya områden att upptäcka varje dag!

8. Peking, Kina

Kina är en av de äldsta civilisationerna i världen och har en otroligt snabbt växande ekonomi. Kontrasterna och storleken på landet gör att det finns galet mycket att se och upptäcka, här är det din tid som avgör. Vandra i Kina och upptäck guldkornen i Peking och Shanghai. Eller upplev Kina på en eller några dagsrundturer eller kör all-in och res runt i flera månader!

9. Hong Kong, Kina

Välkommen till Hong Kong, den asiatiska cosmopolen och hem för över 7 miljoner människor. Detta är platsen för stadsälskare, även om, Hongkong också har lugna stränder och mäktiga surfingplatser, bra vandringsmöjligheter och historiska sevärdheter.

10. Kapstaden, Sydafrika

När man är i Sydafrika är safari ett måste. Och när du ändå är inne på djurtemat varför inte dyka med hajar eller volontärarbeta med pingviner eller stora kattdjur. Eller hyr en bil för att se mer eller delta i en eller flera rundturer och kanske utöka ditt Afrikabesök till Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Botswana och Namibia. Du kan också resa med ett flexibelt busspass med andra backpackers.

11. Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg är den största staden i Sydafrika. Besök Soweto township och se Nelson Mandelas gamla hem. Upplev naturen genom camping i Kruger National Park och innan hemresan, volontärarbeta i ett socialt– eller djurprojekt.
  

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte

 

Kontakt