Voyager

Från SEK 25.570,- 23.505,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • Priset på dessa flygbiljetter gäller dig som är studerande eller under 26 år då det stämmer för majoriteten av våra backpackers. Stämmer det inte in på dig? No worries, vi hittar andra biljetter till dig för ett bra pris.
Det här är ett förslag på en flygrutt som tar dig på en riktig jorden runt-resa. Föreställ dig att du besöker Brasilien, Ecuador, Colombia, Panama, Mexiko, USA, Kina och Sydafrika på en riktigt omtumlande bra långresa! Se vad som kan vänta dig på resan nedan, information om förslag på flygrutt, priser och hur du kan bestämma helt själv hur du väljer att sätta ihop din biljett.

Den här resan har förslag på följande flygrutt:

Stockholm – Rio de Janeiro // Quito – Bogota - Panama City // Cancun – Los Angeles // San Francisco – Beijing // Hong Kong – Johannesburg // Kapstaden Stockholm

/ / = res på egen hand genom landet eller ta en äventyrstur från punkt A till B för att få uppleva det lilla extra. 

2-in-1-panama-pictures-1280x720 (1)

Med flexibla flygbiljetter likt dessa kan du enkelt ändra om i hur du väljer att resa. Vill du stanna lite längre innan du reser vidare hjälper vi dig att boka in ombokningsbara flyg med flexibla datum. Vill du veta mer om hur det fungerar är det bara att kontakta oss i chatten eller genom länken längst ned på sidan. 

 

Mer specifikt om de olika destinationerna

 

Föreställ dig att du startar din resa i mäktiga Rio de Janeiro. Stanna hur länge du önskar innan du reser vidare landvägen genom Sydamerika till Quito i Ecuador. Sedan har du både pulserande storstadsliv, latinamerikanska vibbar och vackert strandliv framför dig i både Panama, Mexiko och Los Angeles. När du är sugen på att fortsätta resan väntar Beijing och Hongkong innan du tar dig till slående vackra Sydafrika.  

 

 

1. Rio de Janeiro, Brasilien

Börja din resa i Sydamerikas största land. Brasilien är värt att lägga lite extra tid på med sitt djurliv och regnskog, samba, häftiga städer och naturligtvis fotbollen. Det bästa sättet för att få ett grepp om allt är att delta i någon rundtur med andra backpackers och njuta av åkturen! Vi har en hel del tips på vilka rundturer vi rekommenderar beroende på vad just du är ute efter. 

2. Quito, Ecuador

Efter det mäktiga Brasilien är det dags för den spansktalande delen av Sydamerika. En rolig och väldigt uppskattad grej är att fortsätta sin resa med en språkkurs i spanska på plats. Här kan du välja mellan olika längder på språkkurser och i vilket land du helst vill göra dem. Är du redan kung på spanska eller inte känner att det lockar just dig finns det mängder av andra saker att testa på här. 

3. Bogota, Colombia

Få den sanna Colombianska upplevelsen med en kortare rundtur eller om du vill spendera lite mer tid på din nya favoritplats, gör en längre rundtur och insup den råa och äkta colombianska atmosfären.

4. Panama City, Panama

Panama är ett prisvärt resmål för aktiva resenärer, som inte bara är intresserade av de största turistmålen. Tropiska Panama har avlägsna öar, orörda stränder och korallrev som väntar på att upptäckas av snorklare. Centralamerika är litet, men ändå fullt av trevliga överraskningar och många väljer att spendera lång tid i just Centralamerika.

2/1 Panama-girl-beach-colorful-houses 1280x720 (1) 

5. Cancun, Mexiko

Cancun är en perfekt kombination av historia och strandliv. Njut av det pulserande nattlivet och en avslappnad atmosfär. Var beredd på att träffa många andra backpackers och mycket fukt och värme! 

6. Los Angeles, USA

Hoppas du slappnade av rejält i Mexiko, för det finns ingen tid för sömn i Los Angeles. Hyr en bil och cruisa runt i staden, shoppa och besöka de olika stadsdelarna och glöm inte att ta en tur till Grand Canyon.

7. San Francisco, USA

Hippies och män i kostym sida vid sida. Koppla av på stranden och festa hårt in på småtimmarna. San Francisco är fullt av kultur, sevärdheter, restauranger, vandringsleder och en massa äventyr. Stanna så länge du vill - det finns nya områden att upptäcka varje dag!

8. Beijing, Kina

Kina är en av de äldsta civilisationerna i världen och har en otroligt snabbt växande ekonomi. Kontrasterna och storleken på landet gör att det finns galet mycket att se och upptäcka, här är det din tid och din budget som avgör. Vandra i Kina och upptäck guldkornen i Beijing och Shanghai. Eller upplev Kina på en eller några dagsrundturer eller kör all-in och res runt i flera månader!

9. Hong Kong, Kina

Välkommen till Hong Kong, den asiatiska cosmopolen och hem för över 7 miljoner människor. Detta är platsen för stadsälskare, även om Hongkong också har lugna stränder och mäktiga surfingplatser, bra vandringsmöjligheter och historiska sevärdheter.

10. Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg är den största staden i Sydafrika. Besök Soweto township och se Nelson Mandelas gamla hem. Upplev naturen genom camping i Kruger National Park och innan hemresan kanske du vill ge tillbaka genom att volontärarbeta på en av våra kvalitetsklassade och humana projekt.

11. Kapstaden, Sydafrika

Här är safari ett måste om du inte redan har varit här och gjort just det. Här kan du också dyka med vithajar, arbeta för att pingvinerna eller vilda kattdjur ska få ett bra och fritt liv. Vi tipsar också om att hyra en bil för att se mer av landet, och kanske till och med att du får feeling och vill utöka ditt besök i Afrika till Tanzania, Zambia, Zimbawe, Botswana och Namibia. Vill du inte hyra bil eller köra själv finns väldigt bra och flexibla busspass där du reser med andra backpackers.

 

Har du frågor eller vill få lite hjälp på traven?

car-on-street-panama-12780c720

Kontakta gärna en av våra Jorden Runt- specialister i god tid för gratis reserådgivning. Vi kan ge dig bra råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget samt hitta de upplevelser som du inte ens själv vet att du vill göra. Allt sånt som hör till din resa helt enkelt. Det behöver inte vara så krångligt, we are real humans with real experiences! 

Boka, mer info eller frågor kring rutten?
Hör av dig

 

Kontakt