Wild and Crazy

Prova på fallskärmshoppning på denna vilda jorden runt-resa!
Från SEK 28.125,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Skatter
  • Bokningsavgifter
  • ISIC-kort
  • Personlig service
  • Seating och bokning av specialmat
  • .
  • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Den här jorden runt-resan bjuder på en härlig mix av destinationer! Som vanligt kan du anpassa resan om du har andra önskemål.

Flygrutt:

Stockholm – Beijing – Hong Kong – Papua Nya Guinea – Cairns // Sydney – Christchurch // Auckland – Fiji – Honolulu – San Francisco // Las Vegas - Miami – Bahamas – Stockholm

 

Det här är en riktigt härlig och spännande jorden runt-resa som ger dig både storstäder, stränder, äventyr, nya kulturer och roadtrips i ett. Detta är ett förslag på en resrutt vilket innebär att om du vill anpassa resan och stoppen efter dina önskemål, så hjälper vi dig med det. Våra reseexperter jobbar varje dag med att skräddarsy jorden runt-resor och har stor erfarenhet av att se till att önskemålen blir mötta. Detta är din drömresa. Hur vill du ha den? 

Beijing

 

Beijing

Great Wall of China
Börja resan i Kina och Beijing - staden som är enorm och har ett högt tempo. Här är supermodernt samtidigt som det går att hitta små undangömda gränder där tiden stått stilla. Ett besök på kinesiska muren är ett måste, precis som den förbjudna staden och sommarpalatset är värda besök.

Hong Kong


Hong Kong streets

Bra mat i Hong Kong!

Resan fortsätter mot Hong Kong som också är en häftigt pulserande storstad. 

Papua Nya Guinea


Papua Nya Guinea

Papua Nya Guinea

Efter civilisationens storstäder reser du vidare till ett hett och relativt okänt oexploaterat resmål, Port Moresby på Nya Guinea.  Du kan också välja att flyga vidare till sköna Cairns och Australiensiska östkusten.

Australien & Nya Zeeland

 

Sydney

Nya ZeelandCairns har allt möjligt att erbjuda när det gäller äventyrssporter och särskilt vattensport. Ett besök på det stora barriärrevet får du inte missa när du är här. Ta dig sakta nedåt Sydney, med busspass, bil eller Greyhound buss. Stanna gärna några dagar i Sydney som är en vacker stad med härlig atmosfär.

Efter ett förhoppningsvis långt stopp i Australien så tar du dig vidare till Nya Zeeland och Queenstown. Här är det adrenalinkickar som gäller, med ett stort utbud av roliga sporter och aktiviteter som utspelas i de några av de vackraste landskapen du kan tänka dig.

Fiji & Hawaii


Fiji

Hawaii Islands Kauai

San Francisco / Las Vegas / Miami

 

Miami South Beach Skyline

Bahamas

 

Bahamas

Sista stoppet på resan bjuder på sol, bad och avkoppling på Bahamas - en klassisk turistort med många år på nacken. Här får du sköna karibiska vibbar! 
   

Kostnadsfri reserådgivning

 

Mejla en reseexpert

 

Kontakt