Adams backpackresa till andra sidan jorden och tillbaka

Adams resrutt
Från SEK 12.995,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Vår reseexpert Adam har sytt ihop en resrutt för dig som vill få ut det mesta av din backpackresa och samtidigt betala ett riktigt bra pris! Vad sägs om att ta sig till andra sidan jorden och tillbaka för under 13.000 Kr!

Stockholm - Bali - Auckland - Melbourne // Sydney - Singapore // Hanoi - Stockholm

// = Ta dig mellan destinationerna på egen hand

Upplev stränderna och surfingen på Bali, seglarstaden Auckland i Nya Zeeland, nattlivet och festerna i australiensiska Melbourne och Sydney för att sedan ta dig till högteknologiska Singapore. Ta dig på egen hand till Hanoi och avsluta din resa med en traditionell vietnamesisk Phô nudelsoppa innan du reser hem igen. Denna resrutt är skräddarsydd för att du ska kunna se lite (eller mycket!) av varje men samtidigt komma undan med ett riktigt bra pris!

Vill du boka eller har du frågor om denna resrutt?
Kontakta oss!

 bali1.jpg

Rivstarta din resa med att jobba upp en bra grundbränna på vackra Bali. Vill du dyka, surfa eller yoga så finns det massor av möjligheter för dig på Bali. När du känner dig klar med Bali så flyger du vidare till vackra Auckland i Nya Zeeland.

new-zealand-sunset.jpg

Touchdown Auckland, Nya Zeeland! Här föreslår vi att du aktiverar lite adrenalin i kroppen. Vad sägs om att hoppa fallskärm, bungyjump eller varför inte ta ett varv till fots runt Aucklands högsta torn Sky Tower (318m). Vill man ta det lite lugnare vill vi föreslå att man följer med på en segeltur. Aucklandborna älskar nämligen segling och Auckland kallas ofta för seglarstaden. Vi på KILROY föreslår ett längre stopp på Nya Zeeland. Köp ett busspass eller hyr en campervan och utforska hela både nord- och sydön. När du har fått nog av adrenalinkickar och hobbits så hoppar du på flyget mot nästa stopp: Melbourne!

menbourne.jpg

G'day mate! Ow ya goin? Vi kan säga att det finns stor risk att du faller för Melbournes charm. Melbourne är ett backpacking-mekka och bor du på ett av Melbournes många hostel så kommer du troligtvis få en he del nya vänner. Här finns det mängder av stränder, shoppingcenter och festivaler att besöka. Vårat bästa tips är att hyra en bil och ta en roadtrip upp till nästa destination.

sydney.jpg

Om du gillade Melbourne så kommer du älska Sydney. Här finns mängder av hostels och billiga barer för pubcrawls och mingel. Vi föreslår en dagstrip ut till Blue Mountain för att hälsa på de vilda kängurusarna. Vill du leva strandliv med högt tempo så bör du ta dig till Bondi Beach. Ett annat alternativ som står sig starkt är Manly Beach. Oavsett hur och vart du spenderar din tid i Sydney så kommer du vilja åka tillbaka. Men du ska ju vidare! Nästa stopp på din resa är Singapore!

singapore.jpg

Högteknologiska Singapore. Här kan du se 90-åriga damer spela fruit ninja på sin iPad på MRT, Singapore supermoderna tunnelbana. Teknikprylar och shoppingcenter är det ingen brist på. Är du matintresserad så kan vi rekommendera lokala specialiteter som chili-krabba, laksa (nudelsoppa med kokosnötter, ägg och räkor) och rojak (frukt och grönsaker blandade med skaldjursdeg och jordnötter). Singapore är en smältdegel för en mängd olika kulturer och just därför kan du hitta din favoritmat oavsett vilket håll dina smaklökar är lagda. Italienskt, kinesisk schezuan, thai eller sushi - du kommer häpnas över vilka möjligheter det finns i staden. Ta dig sedan på egen hand upp mot Hanoi i Vietnam.

hanoi2.jpg

Hanoi, Vietnam. Sista destinationen på din resa. Har du levt loppan under din resa och plånboken börjar kännas tunn? No problem - Hanoi är billigt. Riktigt billigt. En måltid kan du få för 15-20kr. Att bara sitta på ett gatufik och se det organiserade kaoset framför dig är en upplevelse i sig själv. Det sägs att det rullar över 2.5 miljoner mopeder i staden och har man sett trafiken i Hanoi är det ingen siffra man tvekar på. Ta dig en sista Phô (vietnamesisk nudelsoppa) och begrunda hela din backpackresa innan du flyger hem till Sverige. För visst kommer du minnas denna resa resten av ditt liv!

Vill du boka eller har du frågor om detta upplägg?
Kontakta oss!
Kontakt