Backpacking Sydostasien: Sweet Indochina

Backpacking Sydostasien: Sweet Indochina
Från SEK 7.535,- Per person

Ingår

  • ✈️ Alla flygbiljetter
  • ✈️ Skatter
  • ✈️ Bokningsavgift
  • ✈️ ISIC-kort
  • ✈️ Egen reseexpert
Säg hej då till Europa och välkommen till Sydostasien och de magiska äventyr som väntar på dig här. På den här billiga flygbiljetten med Emirates reser du till Dubai, Burma, Kambodja och Vietnam.

Det här är din biljett till en värld fylld med fantastiska äventyr. Är du redo för ett billigt backpackingäventyr några av de vackraste länderna i Sydostasien? Det här är för dig!

Med denna flygbiljett börjar du i Dubai, där du kan uppleva några av världens mest berömda byggnader, som t ex Burj Khalifa.

Från Dubai flyger du vidare till Burma och huvudstaden Yangon. Det är fortfarande ganska lite turister i Burma, vilket bara är en tidsfråga. Njut av landet och soluppgången över templen i ruinområdet Pagan.   

Häng i Sihanoukville i Kambodja

Du flyger nu vidare till Phnom Penh i Kambodja – ett av Sydostasiens mest underskattade länder. Majestätiska Ankor Wat är ett måste, njut av härliga stränder söderut och förvånas a den godhjärtade gästfriheten i landet!

Sista stoppen innan hemresan är Vietnam, ett land som är svårt att inte älska! Du tar dig på egen hand från Kambodja till Hanoi och vi kan rekommendera flera härliga stopp längs vägen! Allt från: 

  • ...skönt ö-liv i söder till storstadspuls i Ho Chi Minh.
  • ...strandparadis i Hué till skräddarnas stad Hoi An.
  • ...livfulla Hanoi till kanske ett av de vackraste naturunderverk på vår planet: Halong Bay!!

Du hör, Vietnam är en fantastisk destination för backpacking.

Flygrutt 

✈️ Stockholm - Dubai – Rangoon - Phnom Penh // Hanoi – Stockholm
// = Inget flyg, ta dig på egen hand

multi stop route with emirates

Lägg till eller ändra destinationer

Det här är ett förslag på resrutt till en backpackingresa. Du kan välja andra destinationer, testa skräddarsy din resa! Om du har frågor och skulle vilja ha hjälp av en reseexpert som varit iväg på flera backpackingäventyr, finns vi här! Våra reseexperter hjälper gladeligen dig att sätta ihop din drömresa och delar med sig av sina bästa tips.

Villkor
Det här är en ungdoms- och studentbiljett som kan bokas av studenter upp till 33 år och ungdomar upp till 25 år. Självklart kan finns det alternativ även de utanför kriterierna för ungdoms- och studentbiljetter, oftast kan villkoren vara lite annorlunda (det är olika villkor beroende på typ av biljett). Hör av dig så kollar vi förslag till dig!

Giltighet
Denna flygbiljett är giltig i 12 månader.

Vad händer om jag vill ändra min biljett?
Du är alltid varm välkommen att skicka in en förfrågan till oss om att ändra din biljett, kanske vill du ändra datum eller rutt. Det är dock alltid viktigt att komma ihåg att möjligheten att ändra en biljett beror alltid på tillgängligheten av platser och kan därför inte alltid garanteras. 

Blir du sugen på denna backpackingresa runt Sydostasien?
Få mer info!

   

Kontakt