Caribbean Paradise

Caribbean Paradise - Kombinationsbiljett till Karibien med KILROY
Från SEK 12.250,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Bokningsavgift
Är du redo att uppleva den ena paradisön efter den andra? Väljer du denna resrutt med KLM kommer du att uppleva några av de mest exotiska platserna i Karibien; vita sandstränder, vacker natur, läcker mat och dryck samt en oerhört avslappnad livsstil!

Om du är lite av en geografinörd kommer du direkt lägga märke till att denna rutt är baserad på några av de öar som holländarna kolonialiserade i Karibien på 1600-talet. Det syns bland annat på den vackra arkitekturen på öarna, detta kombinerat med de fantastiska stränderna, kristallklara vattnet och sköna atmosfären gör detta till en perfekt rundresa!

Flygrutt:

Stockholm – Amsterdam - Aruba – Curacao – Sint Maarten - Amsterdam - Stockholm
 

Det här är fortfarande bara ett förslag på en rutt som ditt första backpackingäventyr. Du kan välja andra destinationer, skräddarsy din resa här! Om du har frågor och skulle vilja ha hjälp av någon van reseexpert som varit iväg på flera backpackingäventyr, finns vi här! Våra reseexperter hjälper gladeligen dig att sätta ihop din drömresa och delar med sig av sina bästa tips.

1. Aruba
Aruba är ditt första stopp i Karibien! Direkt efter att du går av planet kommer du att känna sköna karibiska vibbar! Slappna av och njut av detta paradis i full-relax mode.

Bounty beach på Aruba i KaribienArriba Aruba! Ett smakprov på ditt fösta stopp, även en fantastisk plats att dyka på. 

2. Curacao

Från en paradisö till en annat! Denna koloniala ö har många inslag från Nederländerna. Du kommer bland annat att se färgglada hus, mysiga tvärgator och caféer när du promenerar genom huvudstaden Willemstad. 

Resor till Willemstad i Curacao i KaribienSpana in Queen Emma Pontoon Bridge och Christoffel National Park, men glöm inte att njuta av de vackra stränderna när du är här! Du är trots allt i Karibien! 

3. Sint Maarten

Avrunda denna magiska resa i Karibien på en halvfransk och halvholländsk paradisö. Här har du hela 37 vackra stränder att välja bland och Sint Maarten har även ett av de bästa köken i Karibien enligt många. Ta även chansen att göra roliga äventyrliga aktiviteter som zip-lining, hiking och andra vattenaktiviteter.

Philipsburg By Night - Sint MaartenPs! Nattlivet i Philipsburg är värt en runda..! 

Intresserad av att komma igång med din resa?
Hör av dig!


Partner:
 

Kl Logo 

Kontakt