Cheap & Simple

Upplev de finaste solnedgångarna på din långresa med flera stopp!
Från SEK 14.885,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Skatter
  • Bokningsavgifter
  • Personlig service
  • Seating och bokning av specialmat
  • .
  • OBS! Denna biljett kan alla kunder boka!
Om du drömmer om att se hela världen, är en jorden runt-resa det bästa sättet att komma igång. Med rutten "Cheap & Simple kommer du hela vägen till Nya Zeeland för ett superbra pris!

Stockholm – Dubai – Melbourne // Brisbane – Auckland // Christchurch – Bangkok // Singapore – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

ARAB EMIRATES & DUBAI

Denna jorden runt-resa startar i Dubai. Dubai är staden som har en av de lägsta kriminaliteterna i världen och är en blandning av massor av olika kulturer. Hit kommer gästarbetare från hela Asien och arbetar ofta inom turismbranschen.
Burj -kalifa -dubai -emirates 1280x 720
Klimatet är behagligt, det finns ett stort utbud av fina hotell och häftiga upplevelser i form av nöjesparker, vattenland och till och med en skidbacke inomhus - som du säkert har hört om och en hel del bra shopping. En annan häftig upplevelse som du bör testa är att åka på jeepsafari i öknen. Här kan du också uppleva lite mer äventyr på en av våra äventyrsresor som startar i Dubai. 

AUSTRALIEN  

great-ocean-road-shipwreck-coast
MELBOURNE & BRISBANE: I Melbourne är utbudet av restauranger och pubar stort och här anordnas även flera festivaler årligen. Strax utanför Melbourne finns en fantastisk natur och du kan både åka skidor och vandra i bergen beroende på årstid. Du kan såklart hyra en bil eller husbil och ge dig ut på egna äventyr längs vägarna. 

Brisbane 1 1280x 720Brisbane på Australiens guldkust bjuder på massor av äventyr och för den som är intresserad av surfing eller har ett hälsointresse är detta en intressant stad med många alternativa matställen, skön vibe och kanonhärliga vågor! Här kan du absolut stanna en längre tid & kanske köpa ett Greyhound busspass och ta dig upp längs kusten till Cairns, stora barriärrevet eller Frazer Island. 

NYA ZEELAND

auckland viaduct harbour 1280x720

New -zeeland -MORDOR-1280x 720
NEXT UP: AUCKLAND. Vill du se Nya Zeeland på egen hand (vilket vi verkligen rekommenderar!) kan vi hjälpa dig med husbil eller ett busspass. Auckland och Christchurch är de största städerna och med de som utgångpunkt kan du täcka in det mesta av landet.

THAILAND

Bangkok Khao San Road Night
Resan går sedan tillbaka mot Asien och Bangkok. I storstaden Bangkok kan du hitta allt mellan himmel och jord, staden sover aldrig och här får du både en dos av kultur, god mat och en hel del shopping om du känner för det! Staden är också utgångspunkt för många äventyrsresor till t.ex. Burma (Myanmar), Laos, Kambodja och äventyr inom Thailand.

Missa inte norra Thailand som har en vacker natur och en annan kultur än stränderna i söder. Vill du slappa på stranden nära Bangkok finns Koh Samet endast några timmar söder om Bangkok. I Thailand kan vi också erbjuda många volontärprojekt. Här finns flera projekt där man hjälper barn och de projekten har ett krav på att man stannar i minst 4 veckor.

SINGAPORE

Singapore Garden View
Välkommen till Singapore. Här finns mycket att se och göra. Vill du uppleva paradisöar kan du åka till de Malaysiska öarna Perhertian Island där några av Robinson säsongerna spelades in.

* Denna resa går att göra på 2-3 månader, men för att få max ut av din resa rekommenderar vi att du reser i minst 3. 

 

 

Förslag på äventyr du skulle kunna göra till denna resa

 

Vad gör du på nästa resa - något av det här?

Kontakt