Första backpackingresan

Ditt första backpackingäventyr
Från SEK 8.442,- 7.900,- Per person

Ingår

  • ✈️ Alla flygskatter ingår
  • ✈️ Giltig i 12 månader
  • Skatter
  • ✈️ ISIC rabattkort
En perfekt rutt för dig som för första gången ska iväg och backpacka. Emirates tar med dig till Dubai och vidare till de bästa och mest backpackervänliga platserna i Asien, som Thailand, Sri Lanka och Maldiverna. Sugen?

Passa på att göra ett stopp (som ingår) för att uppleva denna magiska och spännande plats - Dubai, innan du landar och börjar resa i Thailand. Härifrån kan du lägga till att se och resa i Laos, Kambodja, och/eller Vietnam, eller ta dig direkt till Singapore. Häng antingen med på en äventyrsresa eller res själv med lokala transportmedel. Efter att du känner dig färdig med häftiga Shanghai tar Emirates dig vidare till fina Sri Lanka där stora delar fortfarande är oexploaterat. Som grädde på moset avslutar du ditt första backpackingäventyr i vackra Maldiverna. 

Du kommer att resa till

  • Förenade Arabemiraten
  • Thailand
  • Singapore
  • Sri Lanka
  • Maldiverna

Flygrutt

✈️ Stockholm - Dubai - Bangkok // Singapore - Colombo - Maldiverna - Dubai - Stockholm

Multi Stop med Emirates - Ditt första backpackingäventyr

// = Ej flyg, res på egen hand

Lägg till eller ändra destinationer

Det här är fortfarande bara ett förslag på en rutt som ditt första backpackingäventyr. Du kan välja andra destinationer, skräddarsy din resa här! Om du har frågor och skulle vilja ha hjälp av någon van reseexpert som varit iväg på flera backpackingäventyr, finns vi här! Våra reseexperter hjälper gladeligen dig att sätta ihop din drömresa och delar med sig av sina bästa tips.

Villkor
Det här är en ungdoms- och studentbiljett som kan bokas av studenter upp till 33 år och ungdomar upp till 25 år. Självklart kan finns det alternativ även de utanför kriterierna för ungdoms- och studentbiljetter, oftast kan villkoren vara lite annorlunda (det är olika villkor beroende på typ av biljett).

Giltighet
Denna flygbiljett är giltig i 12 månader.

Vad händer om jag vill ändra min biljett?

Du är alltid varm välkommen att skicka in en förfrågan till oss om att ändra din biljett, kanske vill du ändra datum eller rutt. Det är dock alltid viktigt att komma ihåg att möjligheten att ändra en biljett beror alltid på tillgängligheten av platser och kan därför inte alltid garanteras.

Kontakt