Grey Nomad

Grey Nomad
Från SEK 12.815,- Per person

Ingår

  • ✈️ Alla flygplatsskatter ingår
  • ✈️ Giltig i 12 månader
En perfekt biljett om du vill resa Down Under. Med Emirates flyger du bekvämt till Australien, Nya Zeeland, Thailand och Bali. Om du vill kan du lägga till ett stopp i magiska Dubai.

Ditt äventyr börjar i Nya Zeeland. Det finns oerhört mycket att se i detta vackra och adrenalinfyllda land. Ett sjukt bra sätt att ta dig till de platser du söker är att hyra en Jucy campervan (spana in dem nedan). Gör en roadtrip från Auckland till Christchurch, det är en fantastisk frihetskänsla. Känn dig som en Grey Nomad*.

Varför inte leva lika fritt när du kommer till Sydney och fortsätta campervanlivet i Australien, eller resa runt med ett flexibelt busspass innan du reser vidare till Thailand? Res runt i Thailand och ta dig till Bali som du föredrar, eller ta hjälp av våra fabulösa reseexperter.

*Grey Nomad är ett vanligt uttryck i Australien och Nya Zeeland för resenärer som utforskar länder och bor i tält, campervan eller husbil under en längre tid. Du kan stanna var du vill, när du vill, lite som Skalman, och har med allt du behöver med dig.

Du kommer att resa till

  • Förenade Arabemiraten
  • Nya Zeeland
  • Sydney
  • Thailand
  • Bali (Indonesien)

Flygrutt

✈️ Stockholm - Dubai – Auckland // Christchurch – Sydney – Bangkok // Bali – Dubai - Stockholm

Multi Stop Emirates Grey Nomad// = Ej flyg, res på egen hand

Lägg till eller ändra destinationer

Det här är fortfarande bara ett förslag på en rutt som ditt första backpackingäventyr. Du kan välja andra destinationer, skräddarsy din resa här! Om du har frågor och skulle vilja ha hjälp av någon van reseexpert som varit iväg på flera backpackingäventyr, finns vi här! Våra reseexperter hjälper gladeligen dig att sätta ihop din drömresa och delar med sig av sina bästa tips.

Spana in de schysta Jucy campervans, något för ditt äventyr i Nya Zeeland?

Cabana Campervan

Cabana Campervan
Jucys Cabana campervan är en av de mest populära i Nya Zeeland för 2 personer som vill göra en roadtrip i detta trollbindande land. Cabana campervan har all utrustning som behövs för ett episkt äventyr i Nya Zeeland
Läs mer

Condo Campervan

Condo Campervan
Jucys Condo campervan har lite mer bekvämlighet och utrymme än Cabana campervan. 4 personer kan resa och bo i denna campervan och den är utrustad med alla bekvämligheter som behövs på en roadtrip i Nya Zeeland.
Läs mer

 

Villkor flygbiljett
Det här är en ungdoms- och studentbiljett som kan bokas av studenter upp till 33 år och ungdomar upp till 25 år. Självklart kan finns det alternativ även de utanför kriterierna för ungdoms- och studentbiljetter, oftast kan villkoren vara lite annorlunda (det är olika villkor beroende på typ av biljett).

Giltighet flygbiljett
Denna flygbiljett är giltig i 12 måndader.

Vad händer om jag vill ändra min flygbiljett?
Du är alltid varm välkommen att skicka in en förfrågan till oss om att ändra din biljett, kanske vill du ändra datum eller rutt. Det är dock alltid viktigt att komma ihåg att möjligheten att ändra en biljett beror alltid på tillgängligheten av platser och kan därför inte alltid garanteras.

Kontakt