Las Vegas, Los Angeles, San Francisco & New York

Las Vegas, Los Angeles, San Francisco & New York
Från SEK 6.075,- 5.360,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Skatter
  • Bokningsavgift
  • Egen reseexpert
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Håller du på att planera nästa års semester? Drömmer du kanske om en riktig drömsemester till USA? Med både road trip, storstäder, shopping och spektakulära landskap på schemat? På den här resan hinner du med precis det och var inställd på att få historiens häftigaste semester!

Stockholm - Las Vegas - Los Angeles // San Francisco - New York - Stockholm 

// = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Road trip på Highway 1, Yosemite National Park, Death Valley, Grand Canyon och Hoover Dam är bara några av höjdpunkterna du kan se fram emot. Börja planera din resa till USA redan nu! 

Det här är bara ett av alla KILROYs förslag på en rundresaVill du inkludera andra destinationer, eller sätt ihop en helt annan drömresa till USA kan vi självklart hjälpa dig med det också. Det är din resa och du som bestämmer! 

Hyr bil i USA och Kanada

För dig som är upp till 25 år har KILROY ett specialerbjudande genom Alamo som ger dig speciella fördelar när du hyr bil i USA och Kanada. VIllkoren är vanligtvis mycket stränga för unga som hyr bil i dessa länder och du betalar betydligt mycket mer när du hyr bil på plats än om du bokar hemifrån. Hyr du bil i USA eller Kanada genom KILROY får du både bättre villkor och billigare priser tillsammans med nödvändiga försäkringar. 

Boka

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

Har du frågor eller vill boka?
Kontakta oss!

Förslag på boende i Los Angeles:

Samesun Venice Beach

Från 1985 SEK
Samesun Venice Beach
Startpaket 3 nätter
Från flygplatsen direkt till Venice Beach: med KILROYs startpaket får du flygplatstransfer till boendet med grymt läge vid stranden och en heldags cykelhyra, så att du kan explora detta fantastiska område.
Läs mer

Förslag på äventyr längs vägen:

Vill du har mer information om den här drömresan?
Kontakta KILROY

 

Massor av möjligheter med ISIC-kortet 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenISIC-kortet (International Student Identity Card) ger dig möjligheten att köpa KILROYs ungdoms- och studentbilletter, samt de flesta kombinationsbiljetterna som du kan hitta hos KILROY. Samtidigt är ISIC-kortet ett officiellt studentbevis som ger dig tillgång till studentrabatter i 125 länder världen över. Köp kortet här!

Kontakt