Multi stop - Africa

Multi stop - Res i Afrika med KILROY
Från SEK 12.570,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Okej, det är inte en overland-resa hela vägen från Kairo till Kapstaden, men du kommer att uppleva nästan allt där emellan. Börja med att dra iväg på en klassisk safariupplevelse i östra Afrika. Sedan är det dags att njuta av de vackra stränderna på Zanzibar innan du rundar av ditt äventyr i Afrika med le grand finale: Två spännande overland-turer som tar dig "off the beaten tracks" - på riktigt!

Flygrutt:

Stockholm – Nairobi // Dar Es Salaam – Johannesburg – Kapstaden // Livingstone – Johannesburg – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag till din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-rutt. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

 

Fotogalleri: Multi-stop Africa

 

1. Nairobi, Kenya

Kenya är en populär backpackingdestination i Afrika. Det är billigt och enkelt att resa runt, människorna här är vänliga och utbudet av spännande äventyr och aktiviteter är stort! Oavsett om du gillar att hänga på stranden, dansa med Masaier på savannen, åka på safari eller besöka en kryddplantage. Jamboo!

2. Dar Es Salaam, Tanzania

Dar Es Salaam är den största staden i Tanzaniaoch det är perfekt att börja din resa i landet här. Oavsett om du vill vandra/trekka Kilimanjaro, åka på safari i Serengeti eller prova kitesurfing på Zanzibar. Tanzania har allt detta, plus att Tanzanias vänliga befolkning välkomnar dig med öppna armar till deras rika kultur.

3. Johannesburg, South Africa

Johannesburg är utgångspunkten för de flesta safaris som går till Kruger National Park. Det är även bra att bege sig hit om du vill volontärarbeta i Sydafrika, speciellt om du vill volontärarbeta med stora kattdjur. Du är även på helt rätt plats om du är sugen på att dra iväg på ett riktigt äventyr i "bushen" och spendera en natt under stjärnhimlen innan det bär av till Kapstaden.

4. Kapstaden, Sydafrika

Åk inte till Sydafrika utan att åka på safari, och vill du komma djuren ännu närmre är volontärarbete med djur ett bra alternativ. Ytterligare ett måste i Sydafrika är att vandra upp på det extraordinära Taffelberget (Table Mountain), utsikten från toppen är värt vartenda steg (för den som har en lat dag finns det linbana). Vill du ha mer adrenalin: prova kitesurfing, bungyjumping, surfing eller dyk med hajar om du vågar.

5. Livingstone, Zambia

Zambia är mindre påverkat av den västerländska kulturen samt inte lika tätbefolkad som sina grannländer och anses av många vara en mer äventyrlig destination. Perfekt för den vid det här laget erfarna Afrika-resenären. Avsluta ditt otroliga äventyr med Afrikas kronjuvel: Victoria Falls!  
 

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte

 

Kontakt