Multi stop - Asia

Från SEK 13.153,- 9.635,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Gör dig redo för Asien! Börja resan med att upptäcka Vietnams underverk. En idé är att ta landvägen genom grannlandet Kambodja för att inte missa templen i Ankor Wat, på väg till Singapore. I Indonesien finns det gott om härliga vattenaktiviteter både under och ovan ytan, Bali har fantastiska vågor och är en perfekt plats att lära sig att surfa på. Finalen på resan blir ett besök i underbara Sri Lanka, här du kan fortsätta din surfresa, åka på safari, vandra och mycket mer. Innan det bär av hemåt så väntar en shoppingrunda i Doha för den som är sugen.

Flygrutt:

Stockholm - Hanoi // Singapore - Bali - Colombo - Doha - Stockholm 

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

Fotogalleri: Multi stop Asia

 

1. Hanoi, Vietnam

Vietnam är ett underbart land att resa runt i. Maten är u-t-s-ö-k-t och du kan upptäcka det äkta Hanoi och detta otroligt vackra land genom att göra en eller flera av alla våra äventyrsturer som tar dig till platser som inte ”vanliga” turister åker till.

2. Singapore

Välkommen till Singapore! Här kan du shoppa och både se och göra mycket olika saker. Det finns tre ord som är nödvändiga för att beskriva Singapore; ekonomi, utveckling och teknik - alla dessa bidrar till att skapa en av Asiens rikaste och modernaste städer! 

3. Bali, Indonesien

Kanske är du sugen på hänga på ett av de BÄSTA surfcampen under ditt besök på Bali? Passa på! Du kan också göra volontärarbete och komma i nära kontakt med lokalbefolkningen på Bali. Ditt arbete kommer att vara mycket uppskattat i många, många år. Dessutom har vi flera grymma äventyrsturer på Bali.

4. Colombo, Sri Lanka

Du kommer näst att landa i Sri Lankas huvudstad! Colombo ligger på öns västkust och är en stor hamnstad. Pulsen är hög, matutbudet stort och shoppingen fantastisk! När citypulsen har gjort sitt finns det MASSOR att utforska i detta fantastiska land: Ta en surfkurs, volontärarbeta, yoga eller utforska de varinerande och vackra landskapen på en äventyrsresa

5. Doha, Qatar

Doha är en mycket populär plats för backpackers. Doha är känd för den 7 km långa Al-Corniche vattenremsan och den arabiska marknaden Souq Waqif. Den vackraste naturupplevelse i Qatar är utan tvekan Khor Al-Adaids vandrande sandbankar, som skapar otroligt vackra böljande formationer i sanden.
  

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte

 

Kontakt