Multi stop - Asia & Africa

Jorden runt-resa till Asien och Afrika med KILROY
Från SEK 16.707,- 15.550,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Börja med en mjuklandning i Kina och utforska de fantastiska städerna Beijing och Shanghai. Ditt äventyr fortsätter med ett busspass som tar dig till norra Thailand och Kambodja innan du reser vidare till färgstarka, härliga, röriga och fantastiska Indien. Korsa ekvatorn, hoppa på en overland truck i Kapstaden och fem veckor senare har är du i Kenya. Häng med på en resa som är fylld med massa äventyrliga upplevelser!

Flygrutt:

Stockholm – Beijing // Shanghai – Bangkok – Delhi // Bombay – Johannesburg – Kapstaden // Nairobi – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag till din jorden runt-resa. Om du vill besöka andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-rutt. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

Fotogalleri: Multi stop Asia & Africa

 

1. Beijing, Kina

Beijing är inte bara det perfekta första stoppet på en backpackingresa till Asien, det är en bra utgångpunkt för att lära känna Kina. I Beijing ligger många av Kinas mest berömda sevärdeheter, så varför inte haka på en äventyrsresa så att du inte missar några av höjdpunkterna som Kinesiska muren, Himmelska fridens torg och Förbjudna staden.

2. Shanghai, Kina

Öka tempot i Shanghai! I denna ultramoderna stad rör sig allt och alla i ett högt tempo. Låt dig dras med i stadens liv och rörelse och häng med på  en city-tur så att inte missar den snabbt försvinnande Shikumen (stadens traditionella bostadsområden) i Puxi, och se till att göra ett besök i Yu Yuan Garden.

3. Bangkok, Thailand

Bangkok är staden som erbjuder allt du som backpacker kan önska dig: det är billigt, en fascinerande kultur, unik mat, pulserande nattliv och utmärkt shopping. Men det finns mer: utforska även Thailands jungel och stränder, passa på att dyka i det klara vattnet, volontärarbeta  eller res vidare i Kambodia, Laos och/eller Vietnam innan det är dags att resa vidare!

4. Delhi, Indien

Är du redo för en kulturchock i röriga och härliga Indien? Dehli kommer att överraska dig med sin blanding av starka färger, ljud och dofter. Indien är väl värt ett besök. Häng med på en cykeltur i gryningen för att få en bra överblick över staden, ta en dagstur till Taj Mahal - alternativen på äventyr i Indien är många. Om du vill stanna en längre tid i Indien är volontärarbete ett bra alternativ. 

5. Mumbai, Indien

Mumbai är full av kontraster; stadens moderna delar är kosmopolisk och livfull, medan slummen är uppslukad av fattigdom. För att se vilka stora konstraster av vardagen som finns i en och samma stad, besök både Bollywood och slummen. Fortsätt sedan på äventyr runt Goas stränder eller bergen i Kathmandu, Nepal.

7. Kapstaden, Sydafrika

Åk inte till Sydafrika utan att åka på safari,och vill du komma djuren ännu närmre är volontärarbete med djur ett bra alternativ. Ytterligare ett måste i Sydafrika är att vandra upp på det extraordinära Taffelberget (Table Mountain), utsikten från toppen är värt vartenda steg. Vill du ha mer adrenalin: prova kitesurfing, bungyjumping, surfing eller dyk med hajar om du vågar.

6. Nairobi, Kenya

Kenya är en populär backpackingdestination i Afrika. Det är billigt och enkelt att resa runt, människorna här är vänliga och utbudet av spännande äventyr och aktiviteter är stort! Oavsett om du gillar att hänga på stranden, dansa med Masaier på savannen, åka på safari eller besöka en kryddplantage. Hakuna Matata! 

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!
 

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte
Kontakt