Multi stop - Asia & Oceania

Från SEK 15.461,- 12.505,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
2 kontinenter, 1 resa! Börja med ett häftigt djungeläventyr i Indonesien och Malaysia. Bege dig sedan mot Down Under. Börja med att delta i en rundtur och upplev östkusten i Australien och åk sedan till Nya Zeeland och gör den populära Grand Kiwi turen. Åk sedan tillbaka till Asien och upplev det moderna Japan med sin kejserliga historia.

Flygrutt:

Köpenhamn – Dubai – Kuala Lumpur // Singapore – Sydney - Cairns // Sydney – Christchurch // Auckland – Tokyo // Osaka – Köpenhamn

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

Dubai-1280x7201. Dubai, Förenade Arabemiraten

Dubai har allt. Du kan åka skidor, sola på stranden, sandsurfa och shoppa. Boka ditt hotell och vandrarhem här och tillbringa dina dagar och nätter i detta moderna nav i Mellanöstern. Maten är utsökt och så även vädret. Du kommer att njuta av Dubai!

2. Kuala Lumpur, Malaysia

Petronas Towers väntar på dig! I Kuala Lumpur har du fantastisk shopping och restaurangerna är helt enkelt för bra för att missas. Du bör fundera på att göra en avstickare till Borneo. Det är bara 3 timmar bort med flyg. Vi har fantastiska äventyrsturer i Malaysia här.

cairns-surfing-1280x720
3. Cairns, Australien

Hyr en husbil och köra upp till Cape Tribulation för fantastiska natursevärdheter. Men se upp för saltvattenkrokodilerna! Hoppa i vattnet med våra fantastiska dykturer och dyk i Stora barriärrevet, garanterat en upplevelse för livet. Du kan se alla våra häftiga rundturer i Cairns här!

4. Sydney, Australien

Sydney! Wow! Du måste njuta av utsikten från hamnen, Bondi Beach och Operahuset. Var med på vårt surfläger, hoppa fallskärm  eller hyr en husbil och starta din resa i det fantastiska landet ”down under". Australien måste upplevas!

5. Christchurch, Nya Zeeland

Fantastisk natur utlovas. Hyr en husbil och KÖR! Eller res billigt och köp ett busspass, var med på ett surfcamp eller upptäck Nya Zeeland på ett äventyr med andra äventyrslystna backpackers.

6. Auckland, Nya Zeeland

När du har kommit till Nya Zeelands norra ö har du fortfarande mycket att se fram emot. Gör en utflykt, vad sägs om till legendariska platser där Sagan om ringen och Bilbo spelades in, gör en eller flera äventyrsresor eller hyr en campervan och kör dit vägarna bär dig...

tokyo-street-1280x720

tokyo-alley-1280x720

7. Tokyo, Japan

Tokyo är galet! Se alla våra fantastiska rundturer i Tokyo och Japan här och om du vill se mer av Japan så rekommenderar vi dig att boka ett Japan Rail Pass för antingen 7, 14 eller 21 dagar.

8. Osaka, Japan

Japan kommer troligtvis vara en av resans absoluta höjdpunkter. Med ett Japan Rail Pass kan du utforska Japan. Vi har också mycket intressanta rundturer som kan ge dig mycket ”inside” information om detta häftiga land. Ät sushi, besök varma källor och vara beredd på galna äventyr. 
 

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!
 

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte
Kontakt