Multi stop - Latin America One

Multi stop - Res i Sydamerika med KILROY
Från SEK 16.080,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Samba time! Rio ger dig en fantastisk introduktion till Latinamerika. Hoppa på bussen härifrån och åk sedan söderut till Argentina och Buenos Aires och lär dig det vackra världsspråket spanska. I nästa ögonblick befinner du dig i Peru med som har det magnifika Inkariket och djungelområden. Avsluta resan med Galapagosöarna: denna destination kommer att förvåna dig med en sagolik natur och djurliv.

Flygrutt:

Stockholm – Rio de Janeiro // Buenos Aires - Lima // Cuzco – Quito – Miami – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din drömresa och kan ge dig goda råd och restips.

Fotogalleri: Multi stop Latin America One

 

1. Rio de Janeiro, Brasilien

Välkommen till Sydamerika och välkommen till Rio! Rivstarta din resa i sambans huvudstad! Rio ger dig en perfekt introduktion till Latinamerika, med dess charm och värme. Hälsa “the big dude” Cristo Redentor, ta en sambatur eller besök stadens favelor.

2. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires är en färgstark och levande stad och ger en europeisk känsla. Varför inte börja vistelsen i Argentina med en spanskakurs för att göra din resa i Latinamerika lättare, eller bara strosa runt i lokala "barrios" för att insupa atmosfären.

3. Lima, Peru

Lima ligger längs Perus vackra kust och är en suverän utgångspunkt om du vill veta mer om indianerna i Peru. Här syns en tydlig kontrast mellan fattiga och rika. Om du känner dig extra äventyrlig, hoppa på en flodbåt och åk djupt in i Amazonas.

4. Cuzco, Peru

Gör ditt livs trekk – vandra Inkaleden till Machu Picchu. Se till att du har tillräckligt med tid för att utforska de vackra smala gatorna i staden och snacka med andra backpackers som vallfärdar till staden, och när du får nog kan du ge dig ut i Amazonas djungel. 

5. Quito, Ecuador

Ecuadors huvudstad har mycket att erbjuda, men de flesta backpackers lämnar snabbt staden för att utforska de underbara paradisöarna Galapagos. Om du tröttnar på att umgås med 100-åriga sköldpaddor, kan du utforska grönskande djungler och hänga med papegojor och pirayor istället.  

6. Miami, Florida 

Med en liten avstickare från temat avslutar du ditt äventyr ditt äventyr USA och tropiska Miami. Njut av stränderna, stifta bekantskap med alligatorerna och koppla av i staden med många ”larger than life” personligheter. Eller upptäck Miamis olika stadsdelar och berömda arkitektur med de pastellmålade husen.
  

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!
  

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte

  

Kontakt