Multi stop - Latin America Two

Multi stop - res i Sydamerika med KILROY
Från SEK 17.420,- 14.165,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Mañana mañana! Ja, vi pratar om Latinamerika och du på väg mot ett rejält äventyr! Börja med att åka med en liten rundtur med andra nyfikna resenärer som börjar på gatorna i Buenos Aires och avslutas i den bolivianska Altiplano, följt av det klassiska obligatoriska vandringen på Inkaleden vandringen till Machu Picchu. Res runt i Centralamerika och njut av en aktivitetsfylld äventyrstur i Costa Rica innan du flyr till stränderna i Belize och Mexiko.

Flygrutt:

Köpenhamn – Buenos Aires // Lima – San Jose // Cancun – Miami - London - Köpenhamn

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din dröm resa och kan ge dig goda råd och restips.

Fotogalleri: Multi stop Latin America Two

 

1. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires är en färgstark och levande stad och ger en europeisk känsla. Varför inte börja vistelsen i Argentina med en spanskakurs för att göra din resa i Latinamerika lättare, eller bara strosa runt i lokala "barrios" för att insupa atmosfären.

2. Lima, Peru

Gör ett stopp i Lima och ta dig till Cuzcoså att du kan trekka Inkaleden till Machu Picchu. Om det känns det för extremt för din smak, kan du förundras över den mystiska Nazca Lines eller ge dig ut i Amazonas.

3. San Jose, Costa Rica

Costa Rica ett av världens bästa länder att backpacka i! Utforska vulkaner, regnskogar, vattenfall, häng med på surfkurs eller slappa på tropiska stränder. Eller varför inte volontärarbeta på något av våra spännande lokala volontärprojekt?

4. Cancun, Mexiko

Det passar utmärkt att avsluta denna rutt i Cancún. Besök de antika ruinerna av Chichen Itza några timmar bort eller lapa lite sol på sandstränderna innan du utforskar det fantastiska nattlivet som staden har att erbjuda.

5. Miami

Med en liten avstickare från temat avslutar du ditt äventyr ditt äventyr USA och tropiska Miami. Njut av stränderna, stifta bekantskap med alligatorerna och koppla av i staden med många ”larger than life” personligheter. Eller strosa i Miamis olika stadsdelar och se den berömda arkitekturen och de pastellmålade husen.

6. London

London - den självklara metropolen i Europa som konstant förändras, staden bjuder på något nytt vid varje tillfälle! Gör ett sista stopp på denna långresa i denna stad, som är både sprudlande och avslappnad på en och samma gång.

 

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!
  

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte

 

Kontakt