Multi stop - North America

Multi stop-resa i Nordamerika med KILROY
Från SEK 8.399,- Per person

Ingår

  • Alla flygbiljetter
  • Bokningsavgift
  • ISIC-kort
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Detta är den ultimata flykten till Nordamerika som tar dig till kontinentens alla fyra hörn. Åk på ett gäng äventyr från Big Apple till Windy City. Sedan är du redo för en roadtrip i Florida innan det blir dags för voodoo och gumbo i den djupa södern. Res till Kalifornien, över Golden Gate och njut av den avslutande rundresan till de mest natursköna nationalparker i västra Kanada.

Flygrutt:

Stockholm – New York // Washington - Orlando // Miami – Los Angeles // Seattle – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna jorden-runt resa endast är ett förslag på din drömresa. Om du vill resa till andra destinationer än de vi föreslår här kan du skräddarsy din egen jorden runt-resa. Om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy din resa, vänligen kontakta våra reseexperter. De hjälper dig gärna att sätta ihop din dröm resa och kan ge dig goda råd och restips.

Fotogalleri: Multi stop North America

 

1.  New York, USA

Ett populärt stopp för resande i Nordamerika, New York erbjuder fantastiskt bra shopping, muséer och sightseeing i världsklass. Ta en promenad i de lokala kvarteren och hitta ditt favoritcafé att chilla på.

2. Chicago, USA

Resan fortsätter mot Chicago. Utforska 1920- och 30-talets gangsters ursprungliga hemstad och se till att njuta av den lokala blues- och jazzmusiken. När du är färdig här forsätter du med en roadtrip på Route 66.

3. Orlando, USA

Dags för soliga Orlando -nöjesparkernas hemstad! Gör ett besök på Disneyland, Universal Studios och mycket mycket mer. Åk sedan till Kennedy Space Centeroch föreställ att du tar en tur till yttre rymden.

4. Miami, USA

I Miami kan du lapa sol på den om talade stranden South Beach. Om du föredrar att se mer natur kan du dra på äventyr i Everglades National Park eller hyr en campervan och dra på en road trip till Key West.

5. New Orleans, USA

Res västerut till New Orleans - den världsberömda karnevalen Mardi Gras hemstad. Staden har mycket mer att erbjuda, med sitt läge vid Mexikanska golfen samt Mississipiflodens stränder. Missa inte en autentisk Creole- eller Cajun-middag eller att besöka de lokala jazzklubbarna.

6. San Francisco, USA

På resans näst sista stopp San Francisco kan du uppleva mycket. Besök "The Rock" fängelset i Alkatraz, besök nationalparker eller njut bara av den färgstarka staden. San Francisco har något för alla.

7. Vancouver, Canada

Din resa avslutas med ett smakprov av Kanada i en av de mest beboliga städerna i världen: Vancouver. Använd den som en bas för att utforska Vancouver Islands, skidbackarna i Whistler eller österut in i de kanadensiska Klippiga bergen på en roadtrip i Kanada.
  

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!
     

Nu till dina frågor - se svaren här!

Om du har frågor om specifikt denna resrutt eller jorden runt-resor i allmänhet, se våra FAQ för jorden runt-resor och multi stop-rutter, eller kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Vill du ha hjälp att sätta ihop din egen jorden runt-resa?
Ring, maila eller boka ett möte

 

Kontakt