Sri Lanka, Maldiverna & Dubai

Drömresa till Sri Lanka, Maldiverna & Dubai
Från SEK 7.773,- Per person

Ingår

  • Flygbiljetter
  • Skatter
  • Bokningsavgifter
  • Personlig service
  • Ev. bokning av specialmat
  • .
  • OBS! Just denna biljett gäller dig som är studerande eller under 26 år. Givetvis kan vi ordna liknande rutter till alla kunder!
Kolla in priset på drömresan! På denna grymma resrutt kan du resa till både Sri Lanka och Maldiverna. Avsluta resan med ett stopp i Dubai på vägen hem.

Flygrutt:

Stockholm - Dubai - Colombo (Sri Lanka) - Malé (Maldiverna) - Stockholm

Om inte detta låter som en riktig drömresa, så vet vi inte vad som är det. Res till Sri Lanka och Maldiverna på en och samma resa, och gör ditt sista stopp i Dubai på vägen hem. 

Du bestämmer över din resa

Kom ihåg att detta bara är ett förslag på en långresa med flera stopp, här kan du se fler förslag. Om du skulle vilja lägga till andra destinationer eller skräddarsy en helt annan drömresa kan du självfallet få hjälp av KILROYs reseexperter. Det är din resa och det är du som bestämmer! 
     

Förslag på äventyrsresor till denna långresa:

 

Våra reseexperter älskar att resa och hjälper dagligen till att skräddarsy jorden runt-resor och långresor. Med våra flexibla kombinationsbiljetter är det bara fantasin som sätter gränser för hur din resrutt slutligen kommer att se ut. Du visste kanske redan att vi även kan hjälpa dig med boende, äventyrsresor, ta sig runt (busspass, hyrbil eller campervan), reseförsäkringar och mycket mer.
  

Vill du ha mer info om denna drömresa?
Hör av dig

    

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterFå bättre alternativ med ett ISIC-kort

Skaffa ett ISIC-kort (International Student Identity Card) så kan du boka våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter. Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt vilket innebär att du även får förmåner och rabatter på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Kontakt