The Ozzie Way

Backpackingresan: The Ozzie Way
Från SEK 13.900,- Per person

Ingår

  • ✈️ Alla flygplatsskatter
  • ✈️ Giltig i 12 månader
  • ✈️ ISIC-kort
  • ✈️ Alla bokningsavgifter
En flygrutt perfekt för dig som vill resa runt och utforska Australien. Väljer du att flyga med Emirates får du några sköna stopovers på vägen.

Denna flygrutt tar dig till

  • Förenade Arabemiraten
  • Indonesien
  • Malaysia
  • Australien
  • Thailand

Gör schysta stopovers i Dubai, på Bali och i Singapore innan du når din slutdestination Australien. Varför inte utforska mer av Indonesien och Malaysia? När du är redo fortsätter du med nya äventyr i Australien. Ta lite tid runt Melbourne och Adelaide och gör en roadtrip till Sydney. På tillbakavägen relaxar du på ett stopp i Thailand och kommer hem härligt utvilad. 

Vill du lägga till några fler stopp på din resa och/eller upptäcka mer av Australien? Flyg då med Emirates! De har ett stort flygnät kan ta dig till massa spännande destinationer om du vill skräddarsy din egen resa runt Asien och Australien.  

Flygrutt

✈️ Stockholm – Dubai – Bali – Singapore – Melbourne – Adelaide // Sydney – Bangkok – Phuket – Dubai – Stockholm
// (rosa på bild nedan) = Inget flyg, ta dig på egen hand

Flygrutt The Ozzie Way

Lägg till eller ändra destinationer

Det här är fortfarande bara ett förslag på en rutt som ditt första backpackingäventyr. Du kan välja andra destinationer, skräddarsy din resa här! Om du har frågor och skulle vilja ha hjälp en reseexpert som varit iväg på flera backpackingäventyr, finns vi här! Våra reseexperter hjälper gladeligen dig att sätta ihop din drömresa och delar med sig av sina bästa tips.

Villkor
Det här är en ungdoms- och studentbiljett som kan bokas av studenter upp till 33 år och ungdomar upp till 25 år. Självklart kan finns det alternativ även de utanför kriterierna för ungdoms- och studentbiljetter, oftast kan villkoren vara lite annorlunda (det är olika villkor beroende på typ av biljett).

Giltighet
Denna flygbiljett är giltig i 12 månader.

Vad händer om jag vill ändra min biljett?
Du är alltid varm välkommen att skicka in en förfrågan till oss om att ändra din biljett, kanske vill du ändra datum eller rutt. Det är dock alltid viktigt att komma ihåg att möjligheten att ändra en biljett beror alltid på tillgängligheten av platser och kan därför inte alltid garanteras.

Blir du sugen på att resa "The Ozzie Way"?
Hör av dig

    

Kontakt