Vägen till Fiji - via Australien, Nya Zeeland & Hawaii

Från SEK 21.595,- Per person

Ingår

  • Alla flyg
  • Bokningsavgifter
  • ISIC-kort
En kortare rutt till Fiji. Gör stopp i Australien och Nya Zeeland innan du når öarna i södra delen av stilla havet. På vägen hem gör du ytterligare ett exotiskt stopp - på Hawaii.

Stockholm ✈️ Sydney // Brisbane ✈️ Auckland ✈️ Fiji ✈️ Hawaii ✈️ Stockholm

// = Res på egen hand eller ta en äventyrstur

Kom ihåg att denna flygrutt endast är ett förslag på hur du kan göra din multistop-resa till Fiji. Du kan självklart skräddarsy dina egna alternativ och snacka  med våra reseexperter för att få feedback och se till att din rutt verkligen blir perfekt. Våra experter älskar att hjälpa dig att designa din drömresa.


 

1. Sydney, Australien

Huvudstaden för backpackers – och de flesta som älskar resor! Sydney charmar med sin toleranta atmosfär och oändliga utbud av aktiviteter. Unika stränder intill staden gör detta till platsen även för soldyrkare och surfers. Testa Bondi. Next up: Brisbane!

2. Brisbane, Australien

Brisbane är den södra inkörsporten till subtropiska Queensland. Kontrollera att du har tillräckligt med tid att gå upp och ner längs kusten innan du gör dig redo för Kiwis! Next up: Flyg till Nya Zeeland för ett husbilsäventyr. 

3. Auckland, Nya Zeeland

På riktigt så kommer du inte längre hemifrån än såhär, inte om det är en resa på vår planet du är ute efter. Gör en riktig rundtur i en Jucy Campercan och se till att du har tillräckligt med tid för att utforska och uppleva. Vi rekommenderar i alla fall 3 veckor i NZ (men 5 är bättre ;) Next up: Flyg till Fiji för en paradisupplevelse.

4. Fiji

Nu är det dags att chilla i hängmattan! Simma, snorkla och dyk på Fiji – eller spendera en vecka eller två och koppla av på de vackra stränderna. Ta emot stora varma leenden från den vänliga lokalbefolkningen och lär dig några behändiga fraser ”Bula!” kan bli ditt nya favoritord på ön. Next up: Flyg till Hawaii för ett vackert äventyr. 

5. Hawaii, USA

Aloha! Hawaii är en glad och förtrollande plats med vackra stränder, imponerande vulkaner, en härlig blandning av blommor och vackra färger och såklart ett härligt folk! Next up: Flight home - to plan your next adventure!


 Rekommenderade upplevelser, turer & transporter 

Jucy Cabana campervan in New Zealand

Jucy Cabana campervan in New Zealand
Minimum 1 week
A compact and easy-to-use campervan in New Zealand. Accommodating 2 people, the Cabana campervan is the perfect choice for travellers who enjoys the combination of a road trip and camping in the land of the Kiwi's.
Läs mer & boka

Jucy Condo campervan in New Zealand

Jucy Condo campervan in New Zealand
Minimum 1 week
Look no further for transportation and accommodation in New Zealand! The Jucy Condo campervan is all you need for your adventure. Compact and easy-to-drive with the same features as the larger motorhomes. Sleeps 4 and truly awesome!
Läs mer & boka

 
 


 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC kortet: bättre biljettpriser

ISIC kortet (International Student Identity Card) gör att du kan boka våra ungdoms- och studentbiljetter samtidigt som kortet fungerar som ett offeciellt studentlegg. Studentlegitimationen gör att du får erbjudanden och rabatter på nära 125,000 platser i över 130 länder. Läs mer om studentkortet eller beställ det här.

Vill du göra drömmen om Fiji via Hawaii, Australien & Nya Zeeland?
Snacka med oss!

 

 

Partners:

Promotion partners: Fiji and Jucy

Kontakt