Ungdoms- & studentbiljetter

Ungdoms- och studentbiljetter

Här är flygbiljetten för dig som är under 25 år, eller studerande och under 33 år! KILROY har i samarbete med flera av de stora internationella flygbolagen speciella biljetter för ungdomar upp till 25 år och studenter upp till 33 år. Fördelarna med dessa biljetter är att de är billiga, flexibla och perfekta när du ska på en resa med flera stopp, studera utomlands eller göra praktik utomlands.

Res som student - passa på!

Passa på att att utnyttja förmånerna som kommer med att vara ungdom och student, resorna du kan göra med våra studentbiljetter är på riktigt grymma! Och viktigast av allt, ungdoms- och studentbiljetter är ofta billigare än vanliga biljetter med liknande villkor och förmåner. Ungdoms- och studentbiljetter erbjuder bättre kombinationer jämfört med vanliga flygbiljetter, som ofta måste följa strängare regler.

Här är några av fördelarna med ungdoms- och studentbiljetter:

  • Giltighet på 12 månader eller ännu längre
  • Flexibelt att ändra dina resedatum
  • Billig eller gratis mellanlandning på vägen
  • Billigare enkelbiljetter jämfört med vanliga biljetter
  • Avancerade kombinationer av enkelbiljetter

Mer än bara en mellanlandning

Typiskt för en mellanlandning är att bara tillbringa tid på en flygplats medan du väntar in din nästa flygavgång. Men det finns andra alternativ. Beroende på biljett och flygbolag, kan du ofta göra en längre mellanlandning (flera dagar eller veckor) gratis alternativt för en mindre avgift. Populära destinationer för mellanlandning är bl.a. Bangkok, Hong Kong, Singapore, Miami och New York.

Mellanlandningar går inte att boka själv online, självklart kan KILROYs reseexperter boka detta åt dig, prata med oss om du vill krydda till din resa med en längre mellanlandning.

Spara tid och pengar - snacka med en reseexpert!

 

Boka online

Du kan boka ungdoms- och studentbiljetter är online hos KILROY, men endast som tur- och returbiljetter eller enkelbiljetter. För jorden runt resan, resa på sabbatsåret, studierna utomlands och praktik rekommenderar samt ber vi er att kontakta våra reseexperter.

Ungdoms- och studentbiljetter
Boka online

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterFå bättre alternativ med ett ISIC-kort

Med ISIC-kortet (International Student Identity Card) kan du boka våra ungdoms- & studentbiljetter och de flesta exempel på våra jorden runt-resor på vår webbplats. Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet eller köp det här!

 

Spara tid och pengar - snacka med en reseexpert!

Kontakt