Ny webbserie: In Search Of

Ny webbserie: In Search Of
I vår nya webbserie ”In Search Of” porträtteras tre ungas personers resor, alla med en passion och talang vardera som de vill fördjupa sig i på sin resa. Från Johannesburg, till Katmandu och Nanjing följer vi dessa tre personer till de mest oväntade platser, deras sökande efter och vägen till sin passion.

Som vår serie In search of visar, handlar resor mer om att bara åka hemifrån. Det är en upplevelse som belönar och tillåter oss att följa våra passioner, att inspireras av människorna vi möter under resan och det vi ser längs vägen. Det är ett sätt att lära oss och förstå andra kulturer. Vi menar att dessa element kan vara en stark kraft som gör gott. De kan få oss att utveckla våra mindset och ge oss en ny syn på världen.
  

In Search Of: Pantsula i kåkstaden Soweto

In Search Of: Pantsula i kåkstaden Soweto
Följ den norska dansaren Mariama på en resa till Johannesburg för att utforska Sydafrikansk den lokala dansen och musikkulturen Pantsula.
Se avsnitt

In Search Of: Nya kinesiska smakupplevelser

In Search Of: Nya kinesiska smakupplevelser
Den danska kocken Rasmus L. Jonasson kan laga delikata maträtter som imponerar de hårdaste kritikerna. Men frågan är om han lyckas hänga med lokala kockars tempo i Kina? Här ser du svaret!
Se avsnitt

In Search Of: Skatekulturen vid Himalaya

In Search Of: Skatekulturen vid Himalaya
Följ skejtaren Douwe Macares resa till Kathmandu i Nepal och hans upptäckt av landets nya växande skatekultur på denna vackra plats!
Se avsnitt

 

Vad KILROY gör

Serien In search of är en illustration av det KILROY dagligen gör. Vi vet att våra resenärer söker det extraordinära och genom att kombinera dina resenärers önskemål med vår expertis, skräddarsyr vi de mest oförglömliga resorna och upplevelserna för dagens moderna resenärer.

Det spelar ingen roll om din passion eller talang är surfing, dans, mode, mat, natur, fotografering, djur eller volontärarbete. Vi använder vår spetskompetens till att se och lyssna till dig samt att hjälpa dig att uppleva dina drömmar. Läs mer om vad vi gör och vad vi kan göra för dig.

Kontakt