• okt18

  Vinterresor 2017/18 - Listan på 5 sköna destinationer i vinter

  Slipp regn, slask och rusk i vinter. Det är flera vintermånader kvar i vårt avlånga land så varför inte unna dig ett miljöombyte och kanske en dos D-vitamin på varmare breddgrader?!

  Vill du komma bort från trökigt väder, mörker och julhetsen? Om dessutom du reser över julhelgen innebär det ett gäng röda dagar = färre semesterdagar. Nästa fråga är vart du skulle kunna tänka dit att åka? Låt oss presentera 5 sköna vinterresor!

  1. Malaysia

  Malaysia är fullt av kontraster! Allt från moderna skyskrapor till helt amazing öar med fantastisk natur och ett rikt djurliv. Under våra vintermånader är det bäst att resa till landets västkust. Temperaturerna ligger på dryga 30 grader och det är låg risk för regn. Langkawi är huvudön bland västkustens 104 idylliska öar. Föreställ dig turkost vatte... Läs mer
 • okt04

  5 skäl till att du inte kommer att kunna motstå detta surfcamp på Bali

  En getaway till Balis fantastiska östkust kommer att ge dig fantastiska vågor, för nybörjare som surfkunniga, god mat och möjlighet att utforska en av världens mest äventyrliga samt charmiga öar. Låt oss få utveckla varför Lapoints nya surfcamp i härliga Gianyar inte går att motstå.

  Vad... Läs mer
 • okt03

  Josefines sommar på Camp Quinebarge

  Av Manda
  Är du nyfiken på hur det är att uppleva den amerikanska traditionen – att jobba som campledare? Låt dig inspireras av Josefine som delar med sig av sin historia!

  Hejsan allihopa! Jag heter Josefine Westlund. Jag är 21 år och kommer från Karlstad i Värmland. Jag jobbade som Summer Camp Counsellor i USA under sommaren 2017. Mitt camp heter Cam... Läs mer
 • okt02

  5 självklara aktiviteter i Thailand för din todo-list!

  Att Thailand är ett paradis på jorden råder det ingen tvekan om! Detta fantastiska land har verkligen allt; gästvänlighet, vacker natur, spännande djurliv, några av de finaste stränderna i världen, häftiga öar, god mat och dessutom är det såååå prisvärt. Ärligt, finns det något att ogilla?!

  Thailand har länge... Läs mer
 • okt02

  5 populära volontärprojekt i Thailand

  Gör skillnad genom att arbeta som volontär på något av våra projekt i Thailand. Det här är din möjlighet att lära känna den thailändska kulturen på riktigt. Varför inte börja din vistelse med volontärarbete för att sedan uppleva mer av detta fantastiska land och välja bland massa spännande aktiviteter.

  I Thailand kan du välja a... Läs mer
 • okt01

  14 anledningar att INTE åka till Thailand

  Thailand är en av de mest populära destinationerna för backpackers världen över. Det är utan att överdriva en helt fantastisk plats! Så varför skulle vi råda dig till att inte åka dit? Nå, läs den här artikeln och se om det ligger något i det..  1. För många stränder

  I Thailand finns några av väldens bästa och vac... Läs mer
 • okt01

  En trekking du inte vill missa i vackra norra Thailand

  Älskar du naturupplevelser och drömmer om att vandra i magiska miljöer har vi en drömtrekk för dig. Thailand har oerhört mycket och om något så är det oerhört vackert!

  Landet är känt för att sina vackra trekkar, särskilt Chiang Mai i norra Thailand ger stora landskapskontraster till de vackra stränderna.... Läs mer
 • okt01

  Billiga & flexibla flyg till Thailand med Qatar Airways!

  Vill du resa till Thailand men vet inte hur du ska ta dig dit? Med våra populära ungdoms- och studentbiljetter med Qatar Airways har flexibiliteten att ändra din flygbiljett, även när du är ute på resande fot, så att du kan anpassa dina resplaner efter vad du känner för under resans gång!


  Vi rekomme... Läs mer
 • okt01

  Upplev fantastiska Thailand under 15 dagar!

  Är du sugen på att utforska Thailand men har svårt att bestämma om du ska besöka den vilda djungeln i norr eller de vackra stränderna söderut? Varför inte välja båda? 15 otroliga dagar runt "The Land of Smiles". Låter det spännande? 


  Den här rutten börjar i Thailands livliga huvudstad, Bangkok och tar dig sedan vidare norru... Läs mer
 • sep27

  Summer Camp i USA

  Av Manda
  Beskriver andra dig ofta som vänlig, ansvarsfull, aktiv och som en god lagspelare? Är du dessutom nyfiken på hur det är att ta sig an rollen som campledare på ett klassiskt amerikanskt summer camp? Då har vi en perfekt möjlighet för dig nästa sommar! 

  Just nu får du som ansöker till summer camp i USA innan den 31 oktober early bird-priset 7 500 SEK (ordinarie pris 8 ... Läs mer
Kontakt