• jan18

  5 anledningar att åka till Bali i sommar

  För dig som börjar du känna dig redo att planera in årets sommarresa – här är 5 härliga anledningar att resa till Bali i sommar.  

  1. Perfekt klimat Jakten på perfekt väder och klimat till sommarresan tar slut här. På Bali kan du njuta av behaglig värme under en blå himmel. Säg farväl till slask och gråa dagar hemma i Sverige.

  2. Ett vått paradis På Bali får uppleva det bästa av havet, både ovan och under ytan. Surfa perfekta vågor eller utforska havets hemligheter med egna ögon. Häng på till ett av våra många surfcamp eller ta en dykkurs bland färggranna koraller och urgamla vrak.

  Är du den gillar att vara aktiv men trivs bäst på land? Då har vi en tuff och härlig utmaning för dig - ta en vecka eller ett par på Fitness Bootcamp, Bali.  3. Budgetvänligt! 2-3 veckor på Bali behöver a... Läs mer
 • jan16

  8 saker jag önskar att jag vetat om innan jag vandrade inkaleden

  Magnus och Sebastian är två resglada experter hos oss på KILROY. Här är vad de önskar att de hade vetat innan de vandrade inkaleden.   

  1) Att det finns andra leder med färre turister Den klassiska inkaleden är klart den mest populära vandringsleden att gå om en nu vill trekka upp till ... Läs mer
 • jan15

  Inled träningsåret på Bali

  Nyårslöften ska inte spricka och dessutom behöver du lite D-vitamin.   

  Anpassa träningen till DIN nivå

  Tillsammans med en personlig tränare sätter du dina mål och lägger upp en plan för din vistelse. Träna, ät gott, bada och njut av solvarma dagar tillsammans! Campet erbjuder något för alla - från personlig träning och crossfit till yoga och surf... Läs mer
 • dec12

  Utmanande äventyr på resan - För hardcore-backpackern

  Åk på grymma äventyr och upplev saker på ett nytt utmanade sätt. Kom ”off the beaten track" och träffa lokalbefolkning och andra resenärer på din nästa resa! Du kan hitta dessa typer av rundresor oavsett om du ska resa i tre veckor eller flera månader. Nedan har vi samlat våra sju mest utmanande rundresor där du komm... Läs mer
 • dec05

  Backpackingexperten Johanna tipsar om tre favoritresor

  Att personalen på KILROY älskar att resa är ingen nyhet. Annat vore väl konstigt! Vi är ju trots allt en resebyrå. Hos KILROY jobbar reseexperter som älskar att tipsa och hjälpa dig som vill ut och upptäcka världen. Här får ni höra om tre favoritresor som jag, Johanna, som jobbar i KILROYs butik i Stockholm har gjort!
  <... Läs mer
 • dec01

  Var i Kalifornien är vi?

  Kalifornien borde stå med på din bucketlist. Delstaten som ligger på USA:s västkust med stor variation och har något för alla. Du kan åka skidor i bergen,  upptäcka öknen och besöka nationalparker, sjöar och stränder. Vare sig du tycker om natur, långa sandstränder eller stora pulserande städer så har Kalifornien det.

  Starta eller avsluta din resa i Los Angeles eller... Läs mer
 • dec01

  Mammoth Lakes - Sierra Nevadas gömda pärla

  Mammoth Lakes är förmodligen inte det första som poppar upp i dina tankar när du tänker på Kalifornien. Men i Sierra Nevada bergen, nära de andra stora nationalparkerna som Yosemite, Kings Canyon och Sequoia National park ligger dessa sjöar och utgör ett perfekt & annorlunda stopp på vägen. 

  Varma källor, hiking, bergssjöar, h... Läs mer
 • dec01

  Bästa av Kalifornien - flyg fr. 4500 kr med SAS

  Här är ett riktigt bra erbjudande för dig som drömmer om att resa i och utforska det bästa av Kalifornien. Det är en flygbiljett där du flyger in i San Francisco och sedan hem från Los Angeles. Vad som sker däremellan är upp till dig!   

  Flyg till Kalifornien från endast 4500 kr med SAS och upplev det bästa av denna legen... Läs mer
 • nov28

  Vulkanutbrott på Bali

  Vulkanen Mount Agung på Bali hade lördag 25 november 2017 ett nytt utbrott. Tjock aska har fallit över ett par byar i vulkanens omedelbara närhet. Ngurah Rai International Airport på Bali stängde 27 november 07:00. Håll dig uppdaterad då situationen kan ändras från dag till dag.


  Vi uppmanar våra svenska resenärer att noga följa information och rekommendationer frå... Läs mer
 • nov24

  Möjlighet: Community volunteering i Goa, Indien

  Det här är ett volontärprojekt för dig som gärna tar möjligheten att bidra till att förbättra tillvaron för andra människor. Projektet ger dig möjligheten att bidra inom olika fält så som skolundervisning, barnomsorg och kvinnors rättigheter.  

  Om Goa Goa har sedan länge varit ett välbesökt turistmål och lockat människor från vä... Läs mer
Kontakt