Billiga studentbiljetter till Australien med världens bästa flygbolag

Billiga studentbiljetter till Australien med världens bästa flygbolag

Ska du studera Down Under, åka iväg på ett Working Holiday visum eller kanske rätt och slätt bara vill åka iväg på din drömresa? Då ska du flyga med Etihad Airways till Australien! Etihad Airways är ett av världens bästa flygbolag och flyger dig till destinationer som Melbourne, Sydney och Brisbane. Om du vill kan du också göra ett stopp i Abu Dhabi på vägen?

Med Etihad Airways studentbiljetter kan du flyga på enkla biljetter (så länge du har visum till Australien), du kan ändra på både datum och rutt mot en mindre kostnad och biljetten är giltig i ett år. Dessutom är priserna mycket bra!

Det finns såklart bra och billiga flygbiljetter mer Etihad Airways även för dig som inte studerar eller är under 26 år! 

 

Boende i Australien?

Vi hjälper dig självklart att boka boende på plats. Du kan söka själv här på vår hemsida, eller kontakta en av våra reseexperter.

Äventyr, hyrbil?

Vi har ett enormt utbud av äventyrsresor över hela världen. Dessutom kan vi erbjuda fördelaktiga priser på hyrbil och campervans. Du kan söka själv här på vår hemsida, eller kontakta en av våra reseexperter.

Sydney

Sydney är en populär mötespunkt för backpackers. Staden är ett perfekt ställe att ha som utgångspunkt för fortsatta resor eftersom man har ett stort urval att lågprisflyg till andra destinationer i Ocenanien och Asien. Läs mer om Sydney.

Brisbane

I Australien är det nästan obligatoriskt att förkorta ord, och den traditionen trogen har Brisbane fått tilltalsnamnet Brissie - vilket du bör använda om du vill mingla med lokala aussies. Med fler än 250 soldagar om året kan du känna dig mer eller mindre säker på att få lyckad semester i Brisbane. Läs mer om Brisbane.

Melbourne

"Vad är så speciellt med Melbourne"? De har tex massor av utmärkta festivaler i Melbourne varje år, temat varierar mellan allt från musik, film till teater, mat och vin... och så vidare - you name it, they´ve got it! För folket i Melbourne går gärna ut på krogen och äter middag, tar en avstickare till puben eller bara går ut och har det skoj!  Läs mer om Melbourne. 

Sydney

Brisbane

Relaterade inlägg
Kontakt